1. 12. 2017, BILLA ČR, BILLA otevřela svůj 218. supermarket

BILLA dále expanduje. Bohatý výběr potravin včetně výrobků od lokálních dodavatelů nabídne i obyvatelům Vestce u Prahy
I zde podpoří produkty lokální výroby prezentací na regionálním regálu
Do konce roku otevře BILLA ještě další 2 prodejny

Svůj nový supermarket otevřela včera společnost BILLA ve Vestci u Prahy. V pořadí již 218. prodejna nabídne svým zákazníkům BILLA široký sortiment čerstvých a kvalitních produktů. Chybět nebude ani oblíbený regionální regál s výrobky od lokálních dodavatelů. Do konce roku otevře BILLA ještě další 2 prodejny.

Nový moderní supermarket BILLA včera otevřel své dveře obyvatelům Vestce v ulici Vídeňská 679. Nabídne jim rozsáhlý sortiment kvalitních produktů na prodejní ploše 922 m2. Bezproblémové nakupování v supermarketu zajistí několik parkovacích míst pro automobily včetně vyhrazených míst pro vozíčkáře nebo rodiče s dětmi.

Otevřením nové prodejny nabídla BILLA v této pražské části také na tři desítky pracovních míst, a to jak na hlavní pracovní poměr, tak na částečný úvazek.

V sortimentu nově otevřeného supermarketu ve Vestci si zákazníci budou moci vybrat ze široké škály čerstvého ovoce a zeleniny, masa z českých chovů, hotových chlazených pokrmů, lahůdek, bio potravin nebo kosmetiky a chovatelských potřeb pro domácí mazlíčky. Nakupující se také mohou těšit na denní rozmanitou nabídku voňavého a křupavého pečiva. Chybět nebude ani regionální regál, ve kterém dává BILLA možnost pro prezentaci výrobků od lokálních dodavatelů. Tímto unikátním projektem BILLA podporuje lokální zemědělskou výrobu a posiluje sociální i ekonomickou stabilitu v dané oblasti. Podporou tuzemských produktů BILLA pomáhá také snížit negativní dopad nákladové dopravy a složitých dodavatelských procesů.

„Otevřením dalšího supermarketu na území okresu Praha-západ posilujeme naší pozici v této oblasti a přibližujeme se ještě více zákazníkům, kteří preferují čerstvé a kvalitní potraviny. Celkově jde o již 50. prodejnu na území hl. města Prahy,“ uvedl generální ředitel BILLA ČR pan Jaroslaw Szczypka.

Nový supermarket bude otevřený 7 dní v týdnu, a to od pondělí do soboty od 7:00 do 21:00 a v neděli od 8:00 do 21:00 hod.

Výhody nakupování v síti prodejen BILLA
BILLA podporuje české výrobce
Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.

Bohatý výběr produktů privátních značek BILLA
Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka, české tradiční ovoce a zeleninu pak BILLA nabízí pod značkou Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou stoprocentně spolehnout na produkty značky Clever. Hotová jídla, saláty nebo obložené bagety naleznou zákazníci pod značkou BILLA Easy. Značka BILLA Premium zaručuje koupi produktů té nejvyšší kvality, která uspokojí i ty největší gurmány.

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jedenkrát týdně. Také v novém supermarketu v Jesenici u Prahy získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma do svých poštovních schránek oblíbený časopis BILLA Gusto jehož vánoční vydání dorazilo před dvěma týdny do všech supermarketů BILLA.