Main Content

BILLA ČR,BILLA dnes otevřela svou 231. prodejnu v Kuřimi

• BILLA nadále expanduje a otevírá svou 231. prodejnu v ČR
  • Nový supermarket zákazníci naleznou v Brněnské ulici v Kuřimi
  • Jedná se již o 9. nově otevřenou prodejnu v tomto roce, ještě jednu BILLA do konce roku plánuje

Společnost BILLA dnes otevřela zbrusu novou prodejnu v Brněnské ulici v Kuřimi. Tato prodejna je již 23. prodejnou v Jihomoravském kraji. I zde, stejně jako v ostatních supermarketech tohoto řetězce, naleznou zákazníci široké portfolio kvalitních a čerstvých produktů, křupavé pečivo, tuzemské potraviny či regionální speciality s označením BILLA Regionálně. Za dlouhodobý proaktivní přístup k zajištění nabídky lokálních a tuzemských produktů pro zákazníky obdržela BILLA nedávno mimořádné ocenění udělené ministrem zemědělství Miroslavem Tomanem.

Nová prodejna v Kuřimi se veřejnosti otevřela dnes 10. prosince 2019 v 7:00 hodin. Na svůj oblíbený sortiment se zákazníci mohou těšit na prodejní ploše o rozloze více jak 900 m2. K pohodlnému nákupu přispěje 128 parkovacích míst včetně míst pro rodiče s dětmi a hendikepované. Během prvního dne BILLA svým zákazníkům daruje malou drobnost. Každý z návštěvníků obdrží nákupní tašku zdarma a k nákupu nad 500 korun dokonce i šumivé víno. Ani na děti BILLA nezapomíná, ty totiž obdaruje sladkým jablkem.

„Dlouhodobým cílem společnosti BILLA je plnění přání našich zákazníků a jejich spokojenost. Mimo důraz na kvalitu zboží se tak soustředíme i na dostupnost našich prodejen. I to je jeden z hlavních důvodů významného rozšíření naší sítě během tohoto roku. Nově otevřená prodejna v Kuřimi je již 9. supermarketem, který letos otevíráme, a do konce roku ještě jednu prodejnu plánujeme. Jsme rádi, že můžeme rozšířit naše služby a přiblížit se tak více zákazníkům po celé České republice,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Tato prodejna bude otevřena od pondělí do soboty od 7.00 do 20.00 hodin, v neděli pak od 8.00 do 20.00 hodin.

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu ve Světlé nad Sázavou získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma svůj oblíbený časopis Gusto.

Bohatý výběr produktů vlastních značek BILLA
Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka. České tradiční ovoce a zeleninu nabízí značka Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou spolehnout na produkty značky Clever. Saláty, obložené bagety a hotová jídla nabízí BILLA Easy. Značka BILLA Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány.

BILLA podporuje české dodavatele
Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.