Hlavní obsah

Výrobky privátních značek společnosti BILLA se pyšní titulem Novinka roku 2019

• BILLA uspěla v letošní Volbě spotřebitelů
  • Hned 6 produktů privátních značek získalo ocenění Novinka roku 2019
  • Nezávislá spotřebitelská anketa potvrdila vysokou kvalitu privátních značek BILLA, BILLA Premium, Clever a FREE
  • Na letošní červencové svátky zůstanou dveře prodejen BILLA standardně otevřené a zákazníci si tak bez problému budou moci nakoupit po celý den.

Společnost BILLA získala v letošní anketě Volba spotřebitelů 2019 hned několik ocenění. Šest z nominovaných produktů napříč privátními řadami byly zvoleny novinkami roku 2019 v několika kategoriích. BILLA zabodovala s výrobky privátních značek BILLA, BILLA Premium, Clever A FREE. Do letošního ročníku bylo přihlášeno 159 výrobků či výrobkových řad, které byly rozděleny do 52 kategorií. Oficiální vyhlášení vítězů se uskutečnilo 30. května v prostorách multifunkčního sálu DOX+.

Oceněním Novinka roku programu Volba spotřebitelů se mohou každoročně pochlubit nejlepší nové nebo inovované výrobky uvedené na trh s rychloobrátkovým zbožím. „Teší nás, že zákazníci oceňují kvalitu výrobků od privátních značek. Tato zpětná vazba je pro nás velmi důležitá, pomáhá nám reagovat na jejich přání a flexibilně uzpůsovat naši nabídku jejich požadavkům,“ řekla manažerka korporátní komunikace a tisková mluvčí společnosti BILLA Dana Bratánková.

Novinkou roku 2019 v kategorii Čokoládové cukrovinky se staly BILLA Premium Belgické pralinky, které porazily například konkurenční výrobky od Milky nebo Orionu. Pečeť kvality Volby spotřebitelů si ze slavnostního večera odnesl také BILLA Premium Akátový med, který bodoval v kategorii Přírodní sladidla. Mezi oceněnými se objevila a svou kvalitu tím potvrdila také řada bezlepkových výrobků FREE. Logem Novinka roku 2019 v kategorii Speciální potraviny se teď mohou pochlubit těstoviny, muffiny, sušenky i kukuřičné chlebíčky nejnovější privátní značky.

Nejvíce však spotřebitele zaujaly výrobky od Cleveru. Ocenili totiž hned tři produkty – stelivo pro kočky bodovalo v kategorii Potřeby pro domácí mazlíčky, pečicí papír převálcoval konkurenty v kategorii Kuchyňské potřeby a tradiční pomazánkové se umístilo na pomyslné bedně vítězů v kategorii Saláty a pomazánky. Všechny vítězné výrobky nyní zákazníci najdou v regálech označené logem Novinka roku 2019 programu Volba Spotřebitelů.