Otevírací doba supermarketů BILLA během červencových státních svátků

• V pátek 5. 7. a sobotu 6. 7. zůstanou obchody BILLA standardně otevřeny po celý den.
• Změna otevírací doby se bude v těchto svátečních dnech týkat pouze obchodu BILLA v Chebu.

Na letošní červencové svátky zůstanou dveře prodejen BILLA standardně otevřené a zákazníci si tak bez problému budou moci nakoupit po celý den.

Změna otevírací doby se v těchto dnech bude týkat pouze prodejny BILLA v Chebu. Na Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje v pátek 5. července bude v chebské prodejně otevřeno od 7:00 do 19:00 hodin. V sobotu 6. července pak od 7:00 do 15:00 hodin.

Informaci o otevírací době jednotlivých prodejen zákazníci naleznou na webových stránkách www.billa.cz.

Dana Bratánková Manažerka korporátní komunikace / Tisková mluvčí
REWE GROUP Česká republika, BILLA, spol. s r.o.

REWE International AG je lídrem na rakouském trhu v oblasti prodeje potravinového a drogistického zboží a jedním z největších zaměstnavatelů v Rakousku. Ve 3 693 prodejnách v Evropě zaměstnává téměř 80 000 pracovníků. REWE International AG je součástí německé REWE Group, která působí ve 13 zemích Evropy a patří k nejvýznamnějším evropským maloobchodním skupinám a prodejcům rodinných dovolených.
REWE International AG se sídlem v rakouském Wiener Neudorf provozuje obchodní společnosti BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA a ADEG, a řadu vlastních produktových značek. V segmentu supermarketů má prodejny v 7 zemích střední a východní Evropy.
BILLA ČR je součástí skupiny REWE International AG. Na českém trhu působí od roku 1991. S obratem ve výši přes 31 mld. Kč (2018), s 224 prodejnami a více než 6 000 zaměstnanci je BILLA lídrem na trhu supermarketů. Na průměrné prodejní ploše 900 m2 nabízí široký výběr produktů známých i privátních značek. Velký důraz je kladen na čerstvý sortiment, jako jsou lahůdky, pečivo, ovoce a zelenina, mléčné produkty, maso a chlazené produkty. BILLA se soustředí na podporu českých producentů, proto české potraviny tvoří již 78 % jejího celkového sortimentu. České potraviny jsou také součástí privátních značek řetězce BILLA – Vocílka, Česká farma, BILLA Naše bio, BILLA, BILLA Premium, BILLA Easy, BILLA BON VIA, Today, Clever, Vives, ZOO ROYAL nebo Milora. Úspěch privátních značek BILLA potvrzují i nedávné ocenění v soutěži Volba spotřebitelů 2019, ve které se na 1. místě umístilo hned 6 produktových novinek společnosti BILLA.