Hlavní obsah

BILLA otevírá novou prodejnu v Uhříněvsi

• BILLA dnes otevřela svoji 226. prodejnu v ČR a v pořadí 52. v Praze
  • Nový supermarket zákazníci naleznou v ulici Jindřicha Bubeníčka v Uhříněvsi
  • V letošním roce je to v pořadí 4. prodejna, kterou BILLA v ČR otevírá, další budou do konce roku následovat

Společnost BILLA otevírá novou prodejnu v ulici Jindřicha Bubeníčka v městské části Praha 22 ležící na jihovýchodním okraji Prahy, v městském obvodu Praha 10. Jedná se tak o její 52. prodejnu v Praze. Stejně jako v ostatních supermarketech tohoto řetězce, i zde zákazníci naleznou širokou nabídku kvalitních a čerstvých produktů, křupavé pečivo a potraviny od tuzemských výrobců nebo regionální speciality v regálu s označením BILLA Regionálně.

Nová prodejna BILLA se otevřela veřejnosti dnes v 7.00 hodin ráno. Zákazníci se mohou těšit na sortiment téměř 9 000 čerstvých a kvalitních produktů a privátních značek BILLA na prodejní ploše o téměř 900 m2. K pohodlnému nákupu přispěje i 54 parkovacích míst včetně míst pro rodiče s dětmi a hendikepované.

„Konec letošního roku se v BILLE ponese ve znamení významné expanze, speciálně v listopad. Supermarket v pražské Uhříněvsi je v pořádí 4., který otevíráme a dalších 7 ještě do konce roku otevřeme. Nepolevujeme tak v naší dlouhodobé strategii přiblížit se ještě více zákazníkům, kteří naše supermarkety vyhledávají,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Nová prodejna v Uhříněvsi bude otevřena od pondělí do soboty od 7.00 do 20.00 hodin, v neděli pak od 8.00 do 20.00 hodin. První den čeká na návštěvníky drobná pozornost, každý zákazník obdrží nákupní tašku zdarma, při nákupu nad 500 korun i šumivé víno. Pro děti je první den připraveno jako pozornost sladké jablko.

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu ve Světlé nad Sázavou získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma svůj oblíbený časopis Gusto.

Bohatý výběr produktů vlastních značek BILLA
Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka. České tradiční ovoce a zeleninu nabízí značka Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou spolehnout na produkty značky Clever. Saláty, obložené bagety a hotová jídla nabízí BILLA Easy. Značka BILLA Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány.

BILLA podporuje české dodavatele
Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.