BILLA otevírá novou prodejnu v Obchodním domě Zlín

• BILLA rozšiřuje svoji síť a otevírá svou 226. prodejnu v Česku
• Nový supermarket zákazníci naleznou na adrese nám. T. G. Masaryka 6 ve Zlíně
• V nové prodejně nebude chybět pestrá nabídka privátních značek ani oblíbené lokální produkty z regionálního regálu

Společnost BILLA otevírá novou prodejnu v Obchodním domě Zlín na náměstí T. G. Masaryka. Jedná se již o 4. prodejnu ve Zlíně a 63. na území Moravy. Stejně jako v ostatních supermarketech BILLA zde zákazníci najdou širokou nabídku kvalitních čerstvých produktů, pečivo právě vytažené z pece každých 30 minut nebo potraviny od lokálních dodavatelů pod hlavičkou značky BILLA regionálně.

Nová zlínská prodejna BILLA se otevře veřejnosti dnes 9. listopadu na adrese nám. T. G. Masaryka v 7.00 hodin a zákazníci zde budou moci nakoupit až do 21.00 hodin. Supermarket bude následně otevřený od pondělí do soboty od 7.00 do 21.00 hodin a v neděli od 8.00 – 21.00 hodin. Zákazníci se mohou těšit na sortiment čerstvých a kvalitních produktů a privátních značek BILLA na prodejní ploše přes 800 m2.

„V tomto roce jsme otevřeli už 2. prodejnu BILLA ve Zlíně. Pokračujeme tak v našem dlouhodobém úsilí expandovat a podporovat tuzemské dodavatele stálou nabídkou kvalitních potravin z lokální produkce. Ty zákazníci najdou, tak jak jsou zvyklí, v regálu označeném logem BILLA regionálně nebo v sortimentu našich privátních značek. V současné době nabízíme pod privátními brandy celkem 1 567 výrobků od 250 dodavatelů, z nichž 143 jsou české firmy,“ říká Jaroslav Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu ve Zlíně získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma do svých poštovních schránek oblíbený časopis BILLA Gusto.

Bohatý výběr produktů vlastních značek BILLA

Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka. České tradiční ovoce a zeleninu nabízí značka Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou spolehnout na produkty značky Clever. Saláty, obložené bagety a hotová jídla nabízí BILLA Easy. A značka BILLA Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány.

BILLA podporuje české dodavatele

Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.

Dana Bratánková Manažerka korporátní komunikace / Tisková mluvčí REWE GROUP Česká republika, BILLA, spol. s r.o.