15. 12. 2017, BILLA ČR, BILLA dokončila plán expanze pro rok 2017. Letos otevřela celkem 9 nových prodejen a 10 zrekonstruovala

BILLA je nejrychleji expandujícím obchodním řetězcem v ČR
V roce 2017 společnost otevřela celkem 9 nových prodejen a 10 stávajících zrekonstruovala
Celkově do rozšíření a modernizace letos BILLA investovala téměř 500 mil. Kč
Poslední prodejna se otevírá dnes v Jílovém u Prahy

Společnost BILLA právě dokončila plán expanze pro rok 2017. V letošním roce otevřela celkem 9 nových prodejen a 10 zmodernizovala, aby lépe vyhovovaly požadavkům a přáním zákazníků. Široký sortiment čerstvých a kvalitních potravin, včetně výrobků od lokálních dodavatelů a BIO produktů naleznou zákazníci na celkem 220 prodejnách napříč Českou republikou. Posledním supermarketem, který BILLA letos otevřela, se nachází v Jílovém v okrese Praha-západ.

Moderní prostředí prodejen 21. století nabízí společnost BILLA svým zákazníkům již ve 220 supermarketech napříč celou republikou. Letos do rozšiřování sítě a modernizace prodejen firma investovala částku téměř půl miliardy korun. V nových prodejnách navíc zaměstnala na 250 lidí na plný nebo zkrácený úvazek.

Poslední filiálku otevřela BILLA dnes v Jílovém u Prahy, a to v ulici Pražská. Moderní supermarket nabídne jako vždy širokou škálu čerstvých a kvalitních potravin včetně oblíbených regionálních produktů od místních prvovýrobců a dodavatelů.

Společnost BILLA hodlá v expanzi svých prodejen pokračovat i v roce 2018. „V příštím roce plánujeme otevřít okolo 12 nových supermarketů a zároveň pokračovat v modernizaci těch stávajících. Zároveň nabídneme dalších 300 pracovních pozic lidem bez zaměstnání,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA spol. s r.o.

V současné době provozuje BILLA své prodejny ve všech krajích ČR a své produkty nabízí na průměrné prodejní ploše přes 900 m2. Její sortiment je tvořen ze 75 % výrobky české produkce, z nichž významnou částí jsou výrobky vlastní výroby, regionální potraviny nebo stále více oblíbené BIO produkty. Aktuálně je BILLA jedním z nejúspěšnějších podporovatelů regionálních výrobců a dodavatelů v České republice a v této podpoře nehodlá polevovat, právě naopak. „Spolupráce s našimi regionálními dodavateli je jednou z našich velkých priorit. Samotní dodavatelé a výrobci hodnotí náš projekt velice kladně. Dostávají prostor pro prezentaci a prodej jejich výrobků, což je v českých podmínkách a takové šíři ojedinělé. BILLA je v tomto směru průkopníkem, na což jsme velmi pyšní,“ dodává pan Jaroslaw Szczypka.

Výhody nakupování v síti prodejen BILLA
BILLA podporuje české výrobce
Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.

Bohatý výběr produktů privátních značek BILLA
Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka, české tradiční ovoce a zeleninu pak BILLA nabízí pod značkou Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou stoprocentně spolehnout na produkty značky Clever. Hotová jídla, saláty nebo obložené bagety naleznou zákazníci pod značkou BILLA Easy. Značka BILLA Premium zaručuje koupi produktů té nejvyšší kvality, která uspokojí i ty největší gurmány.

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jedenkrát týdně. Také v novém supermarketu v Jesenici u Prahy získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma do svých poštovních schránek oblíbený časopis BILLA Gusto jehož vánoční vydání dorazilo před dvěma týdny do všech supermarketů BILLA.