Hlavní obsah

BILLA již zítra otevře svou poslední prodejnu v tomto roce. Na vánoční BILLA nákupy se mohou těšit zákazníci z Mladé Boleslavi

• BILLA nadále expanduje a otevírá svou 232. prodejnu v ČR
  • Nový supermarket zákazníci naleznou v Havlíčkově ulici v Mladé Boleslavi
  • Jedná se již o 10. nově otevřenou prodejnu v tomto roce

Společnost BILLA již zítra otevře poslední novou prodejnu v tomto roce. Na vánoční BILLA nákupy se tak mohou těšit zákazníci z Mladé Boleslavi, kde se v Havlíčkově ulici bude supermarket nacházet. Tato prodejna bude již 39. ve Středočeském kraji. Stejně jako na ostatních prodejnách tohoto řetězce i zde zákazníci naleznou širokou nabídku kvalitních a čerstvých produktů, včetně regionálních specialit s označením BILLA Regionálně. Za dlouhodobý proaktivní přístup k zajištění nabídky lokálních a tuzemských produktů pro zákazníky obdržela BILLA nedávno mimořádné ocenění udělené ministrem zemědělství Miroslavem Tomanem.

Nová prodejna v Mladé Boleslavi se veřejnosti otevře zítra 18. prosince 2019 v 7:00 hodin. Na svůj oblíbený sortiment se zákazníci mohou těšit na prodejní ploše o rozloze téměř 900 m2. K pohodlnému nákupu přispěje i na necelých 8 desítek parkovacích míst včetně míst pro rodiče s dětmi a hendikepované. Během prvního dne BILLA svým zákazníkům daruje malou drobnost. Každý z návštěvníků obdrží nákupní tašku zdarma a k nákupu nad 500 korun dokonce i šumivé víno. Ani na děti BILLA nezapomíná, ty totiž obdaruje sladkým jablkem.

„Společnost BILLA se dlouhodobě snaží plnit přání svých zákazníků a klade důraz na jejich spokojenost. Mimo kvalitu zboží se tak soustředí i na dostupnost svých prodejen. I to je jeden z hlavních důvodů významné expanze naší sítě během tohoto roku. Nově otevřená prodejna v Mladé Boleslavi je již 10. a zároveň poslední, kterou letos otevíráme. Jsme rádi, že můžeme rozšířit naše služby zpříjemnit předvánoční nákupy obyvatelům Mladé Boleslavyi,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Tato prodejna bude otevřena od pondělí do soboty od 7.00 do 20.00 hodin, v neděli pak od 8.00 do 20.00 hodin.

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu ve Světlé nad Sázavou získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma svůj oblíbený časopis Gusto.

Bohatý výběr produktů vlastních značek BILLA
Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka. České tradiční ovoce a zeleninu nabízí značka Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou spolehnout na produkty značky Clever. Saláty, obložené bagety a hotová jídla nabízí BILLA Easy. Značka BILLA Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány.

BILLA podporuje české dodavatele
Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.