BILLA pokračuje ve své kampani akcentující čerstvé a kvalitní potraviny. Zákazníkům nabídne voňavé a křupavé pečivo každých 30 minut.

• Společnost BILLA pokračuje v kampani podporující její dlouhodobý strategický pilíř, který se pro obchodní řetězec stal stěžejním už před 27 lety – nabízet kvalitní a čerstvé potraviny dlouhodobě.
• Ve druhé fázi kampaně se zaměří na propagaci voňavého a křupavého pečiva, které nově na všech 225 filiálkách rozpéká každých 30 minut.
• Společnost kampaň staví na své zkušenosti ověřené za 27 let na svých dlouholetých zákaznících v České republice

Společnost BILLA zahájila druhou fázi kampaně „27 let jsme Vašimi experty na čerstvost“, která se v průběhu následujících týdnů bude soustředit na komunikaci pečiva. Zároveň se startem kampaně začala BILLA nabízet na všech svých prodejnách čerstvě rozpečené pečivo každou půlhodinu.
Kampaň společnost BILLA odstartovala v létě s důrazem s důrazem na ovoce a zeleninu, v říjnu se překlopila do další fáze, která se soustředí na komunikaci čerstvého pečiva. „V souladu s naší dlouhodobou filozofií jsme se rozhodli nabízet zákazníků čerstvě rozpečené pečivou každou půlhodinu. Ať tedy zákazník přijde na nákup v jakoukoli denní dobu, může si vybrat z více než 30 druhů pečiva, které dvakrát za hodinu kontrolují a obměňují vyškolení pracovníci. Kdy bude křupavé pečivo právě vytažené z pece k dispozici, zákazníkovi prozradí výrazné nástěnné hodiny na každé prodejně,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR. Souběžně s kampaní BILLA pokračuje v rekonstrukci stávajících prodejen, aby vyzdvihla kvalitu a čerstvost nabízených potravin. V předchozích letech byla kampaň realizována i některých dalších zemích, kde skupina REWE provozuje své obchodní řetězce, a nyní, v lokální produkci agentury McCann Prague, pokračuje i v České republice. Kampaň poběží v televizi, tisku, OOH a na internetu. Spot k aktuální vlně kampaně najdete na: https://www.youtube.com/watch?v=W1O6jLpafAQ. Více informací o kampani naleznete na: http://bit.ly/Experti_na_cerstvost_pecivo

Dana Bratánková Manažerka korporátní komunikace / Tisková mluvčí REWE GROUP Česká republika, BILLA, spol. s r.o.