Hlavní obsah

Stažení z prodeje výrobku BILLA BIO ČERSTVÉ MLÉKO 3,5% 1L PET, CLEVER ČERSTVÉ MLÉKO 1,5% 1L PET, CLEVER ČERSTVÉ MLÉKO 3,5% 1L PET, OLMA ČERSTVÉ MLÉKO 1,5% 1L PET, OLMA ČERSTVÉ MLÉKO 3,9% 1L PET

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO ZÁKAZNÍKY

Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že z preventivních důvodů stahujeme z prodeje výrobky BILLA BIO ČERSTVÉ MLÉKO 3,5% 1L PET, CLEVER ČERSTVÉ MLÉKO 1,5% 1L PET, CLEVER ČERSTVÉ MLÉKO 3,5% 1L PET, OLMA ČERSTVÉ MLÉKO 1,5% 1L PET, OLMA ČERSTVÉ MLÉKO 3,9% 1L PET (data spotřeby 26. 10. 2021 – 30. 10. 2021).

Ve výrobku společnosti OLMA, a.s. mohlo dojít k mikrobiální kontaminaci.

Zákazníkům, kteří uvedené balení zakoupili, doporučujeme zakoupený výrobek nekonzumovat a vrátit v kterékoli prodejně BILLA, a to i bez pokladního dokladu. Nebo můžete reklamovat přímo u společnosti OLMA, a.s. na emailu reklamace@olma.cz (připojte prosím foto, na kterém bude vidět datum spotřeby (uvedené na hrdle lahve), počet kusů a číslo účtu, na který Vám budou zaslány peníze). Za způsobené komplikace se omlouváme.

BILLA spol. s r.o.