Main Content

BILLA otevírá novou prodejnu ve Světlé nad Sázavou

• BILLA rozšiřuje svoji síť - otevřela svou 11. prodejnu na Vysočině
  • Nový supermarket zákazníci naleznou v ulici Zámecká ve Světlé nad Sázavou
  • V letošním roce je to v pořadí 3. prodejna, kterou BILLA v ČR otevírá, další budou do konce roku následovat

Společnost BILLA otevírá novou prodejnu v Zámecké ulici ve Světlé nad Sázavou. Jedná se tak o její 11. supermarket na Vysočině. Stejně jako v ostatních supermarketech tohoto řetězce, i zde zákazníci naleznou širokou nabídku kvalitních a čerstvých produktů, křupavé pečivo a potraviny od tuzemských výrobců nebo regionální speciality v regálu s označením BILLA Regionálně.

Nová prodejna BILLA se otevře veřejnosti ve středu 25. září 2019. Zákazníci se mohou těšit na sortiment čerstvých a kvalitních produktů a privátních značek BILLA na prodejní ploše o téměř 900 m2. K pohodlnému nákupu přispěje i 59 parkovacích míst včetně míst pro rodiče s dětmi a hendikepované.

„Konec letošního roku se v BILLE ponese ve znamení expanze. Supermarket ve Světlé nad Sázavou je v pořádí 3., který otevíráme a dalších 8 ještě do konce roku otevřeme. Nepolevujeme tak v naší dlouhodobé strategii přiblížit se ještě více zákazníkům, kteří naše supermarkety vyhledávají, a podpoře tuzemských dodavatelů a regionálních výrobců prezentovat jejich zboží v našich prodejnách. Produkty od regionálních producentů naleznou zákazníci již tradičně v našem speciálním regálu BILLA Regionálně. V sortimentu nechybí rovněž produkty našich privátních značek, z nichž 6 letos zvítězilo v programu Volba spotřebitelů,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Nová prodejna ve Světlé nad Sázavou bude otevřena od pondělí do soboty od 7.00 do 20.00 hodin, v neděli pak od 8.00 do 20.00 hodin. První den čeká na návštěvníky drobná pozornost, každý zákazník obdrží nákupní tašku zdarma, při nákupu nad 500 korun i šumivé víno. Pro děti je první den připraveno jako pozornost sladké jablko.

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu v Milovicích získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma svůj oblíbený časopis Gusto.

Bohatý výběr produktů vlastních značek BILLA
Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka. České tradiční ovoce a zeleninu nabízí značka Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou spolehnout na produkty značky Clever, saláty, obložené bagety a hotová jídla nabízí BILLA Easy. A značka BILLA Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány.

BILLA podporuje české dodavatele
Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.