BILLA otevírá novou prodejnu v pražských Komořanech

• BILLA rozšiřuje svoji síť a otevírá již 51. prodejnu v Praze
• Nový supermarket zákazníci naleznou v ulici Kyslíková
• Ani zde nebudou chybět oblíbené lokální potraviny z regionálního regálu

Společnost BILLA dnes otevírá novou prodejnu v Kyslíkové ulici v Komořanech. Obyvatelé a návštěvníci této pražské městské části se tak dočkají další prodejny plné čerstvých a kvalitních potravin. V Praze se bude jednat celkově již o 51. prodejnu. V nových moderních prostorách nebude chybět ani regionální regál s výrobky od regionálních dodavatelů.

Nová prodejna BILLA otevřela své dveře veřejnosti dnes 26. září na adrese Kyslíková 156 v 7 hodin ráno a zákazníci zde budou moci nakoupit až do 21 hodin. Sortiment čerstvých a kvalitních produktů naleznou na prodejní ploše přes 780 m2. Kromě toho supermarket disponuje celkem 50 parkovacími místy.

„V tomto roce otevíráme již 6. prodejnu BILLA v naší metropoli, čímž se nám daří dodržovat plán expanze naší prodejní sítě. Naplňujeme tak naši dlouhodobou strategii a snahu nabízet stále více lidem v různých regionech kvalitní a čerstvé potraviny od českých dodavatelů. V souvislosti s rozšiřováním naší sítě také pokračuje podpora tuzemské produkce. V současné době nabízí BILLA celkem 1 631 výrobků vlastních privátních značek od více než 250 dodavatelů, z nichž 145 jsou české firmy. Také nás těší, že můžeme kontinuálně přispívat k sociálně ekonomické stabilitě v ČR. Otevřením nové prodejny nabízíme v této pražské části na tři desítky pracovních míst a to jak na hlavní pracovní poměr, tak částečný úvazek,“ říká Jaroslav Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

V sortimentu nově otevřeného supermarketu nebude chybět výběr čerstvého ovoce, zeleniny a pečiva, masa z českých chovů, hotových chlazených pokrmů, lahůdek, bio potravin, kosmetiky a samozřejmě nabídka privátních značek Clever, BILLA, Vocílka, BILLA Naše bio nebo BILLA Premium.

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu v pražských Komořanech získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají možnost získat zdarma oblíbený časopis BILLA Gusto.

Bohatý výběr produktů vlastních značek BILLA

Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka. České tradiční ovoce a zeleninu nabízí značka Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou spolehnout na produkty značky Clever. Saláty, obložené bagety a hotová jídla nabízí BILLA Easy. Produkty ekologického zemědělství, při jejichž pěstování a zpracování se dodržují přísná pravidla a normy naleznou zákazníci pod značkou BILLA Naše BIO. A značka BILLA Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány.

BILLA podporuje české prvovýrobce v regionech

Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků od menších českých producentů. BILLA je v jejich podpoře v tuzemsku průkopníkem a sortiment tohoto specifického zboží neustále rozšiřuje. V současné době zákazníci naleznou ve speciálním regálu BILLA Regionálně na 550 produktů od 114 českých výrobců.

Manažerka korporátní komunikace / Tisková mluvčí
REWE GROUP Česká republika, BILLA, spol. s r.o.

REWE International AG je lídrem na rakouském trhu v oblasti prodeje potravinového a drogistického zboží a jedním z největších zaměstnavatelů v Rakousku. Ve 3 693 prodejnách v Evropě zaměstnává téměř 80 000 pracovníků.

REWE International AG je součástí německé REWE Group, která působí ve 13 zemích Evropy a patří k nejvýznamnějším evropským maloobchodním skupinám a prodejcům rodinných dovolených. REWE International AG se sídlem v rakouském Wiener Neudorf provozuje obchodní společnosti BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA a ADEG, a řadu vlastních produktových značek. V segmentu supermarketů má prodejny v 7 zemích střední a východní Evropy.

BILLA ČR je součástí skupiny REWE International AG. Na českém trhu působí od roku 1991. S obratem ve výši téměř 26 mld. Kč (2016), s 225 prodejnami a více než 6 000 zaměstnanci je BILLA lídrem na trhu supermarketů. Na průměrné prodejní ploše 900 m2 nabízí široký výběr produktů známých i privátních značek. Velký důraz je kladen na čerstvý sortiment, jako jsou lahůdky, pečivo, ovoce a zelenina, mléčné produkty, maso a chlazené produkty. BILLA se soustředí na podporu českých producentů, proto české potraviny tvoří již 78 % jejího celkového obratu firmy. České potraviny jsou také součástí privátních značek řetězce BILLA – Vocílka, Česká farma, BILLA Naše BIO, BILLA, BILLA Premium, BILLA Easy či Clever.

Více informací na: https://www.billa.cz