Main Content

BILLA otevírá novou prodejnu v Chýni

• BILLA i nadále expanduje – otevírá již 37. prodejnu ve středočeském kraji
  • Nový supermarket zákazníci naleznou v Pražské ulici v Chýni
  • Je to již 229. prodejna BILLA v ČR, další 3 plánuje do konce roku ještě otevřít

Společnost BILLA otevřela novou prodejnu v Pražské ulici v obci Chýně. Jedná se tak již o 37. supermarket BILLA ve středočeském kraji. Ani v nabídce této prodejny nebude chybět široká škála kvalitních a čerstvých produktů, křupavé pečivo, tuzemské potraviny či regionální speciality s označením BILLA Regionálně. Za dlouhodobý proaktivní přístup k zajištění nabídky lokálních a tuzemských produktů pro zákazníky obdržela BILLA minulý týden mimořádné ocenění udělené ministrem zemědělství Miroslavem Tomanem.

Nová prodejna BILLA byla v Chýni otevřena veřejnosti dnes 27. listopadu 2019 v 7.00 hodin. Na prvotřídní sortiment se zákazníci mohou těšit na prodejní ploše o rozloze 900 m2. K pohodlnému nákupu přispěje i na čtyři desítky parkovacích míst včetně míst pro rodiče s dětmi a hendikepované. První den čeká na návštěvníky malá pozornost, každý ze zákazníků obdrží nákupní tašku zdarma a k nákupu nad 500 korun dokonce šumivé víno. Ani na děti BILLA nezapomíná, a tak každému z nich daruje sladké jablko.

„Obchodní řetězec BILLA dlouhodobě usiluje o plnění přání svých zákazníků a snaží se jim co nejvíce přiblížit. I to je jedním z důvodů významné expanze v tomto roce. Nově otevřená prodejna v Chýni je již 7. supermarketem, který letos otevíráme, a není poslední. Do konce roku plánujeme otevřít ještě tři prodejny. Jsme rádi, že můžeme vyhovět našim zákazníkům a zpříjemnit jim tak zážitek z nákupu,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Tato prodejna bude otevřena od pondělí do soboty od 7.00 do 20.00 hodin, v neděli pak od 8.00 do 20.00 hodin.

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu ve Světlé nad Sázavou získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma svůj oblíbený časopis Gusto.

Bohatý výběr produktů vlastních značek BILLA
Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka. České tradiční ovoce a zeleninu nabízí značka Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou spolehnout na produkty značky Clever. Saláty, obložené bagety a hotová jídla nabízí BILLA Easy. Značka BILLA Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány.

BILLA podporuje české dodavatele
Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.