BILLA otevírá novou prodejnu na Praze 9

• Nový pražský supermarket zákazníci naleznou v ulici Poděbradská
  • Jde celkově o 223. moderní prodejnu s širokým výběrem kvalitních a čerstvých potravin
  • I zde nabídne BILLA možnost prezentace lokálních potravin od tuzemských prvovýrobců

V pražské části Prahy 9 se dnes otevírá v pořadí již 4. supermarket BILLA. Jde celkově o 223. prodejnu, která nabídne dalším zákazníkům široký sortiment čerstvých a kvalitních potravin. Otevřením prodejny v ulici Poděbradská č. 147 naplňuje BILLA svoji filosofii – poskytovat stále více kvalitních potravin a podporovat lokální a regionální dodavatele.

Nová prodejna BILLA v ulici Revoluční se obyvatelům Strančic otevře 6. dubna v 7:00 hodin. Sortiment kvalitních produktů nabízí na prodejní ploše 995 m2 a pohodlné nakupování zajistí 84 parkovacích míst, včetně vyhrazených míst pro vozíčkáře nebo rodiče s dětmi.

„Těší mě, že se nám daří držet se plánu rozsáhlé expanze naší sítě. Kromě otevírání nových poboček také řadu ze současných modernizujeme. Hlavním cílem je naplňovat trvalou poptávku po kvalitních a čerstvých produktech s českým původem. V současné době nabízí BILLA celkem 1 567 výrobků vlastních privátních značek od 250 dodavatelů, z nichž 143 jsou české firmy,“ uvádí Jaroslav Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

V sortimentu nově otevřeného supermarketu v Praze nebude chybět výběr čerstvého ovoce, zeleniny a pečiva, masa z českých chovů, hotových chlazených pokrmů, lahůdek, bio potravin, kosmetiky a samozřejmě nabídka privátních značek Clever, BILLA, Vocílka, BILLA Naše BIO nebo BILLA Premium.

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu ve Strančicích získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma do svých poštovních schránek oblíbený časopis BILLA Gusto.

Bohatý výběr produktů vlastních značek BILLA
Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka. České tradiční ovoce a zeleninu nabízí značka Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou spolehnout na produkty značky Clever. Saláty, obložené bagety a hotová jídla nabízí BILLA Easy. A značka BILLA Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány.

BILLA podporuje české dodavatele
Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.