Main Content

BILLA pokračuje v expanzi prodejní sítě. Zítra otevře novou prodejnu v Otrokovicích

• BILLA rozšiřuje svoji prodejní síť a zítra otevře 64. prodejnu na území Moravy
  • V Otrokovicích na třídě Tomáše Bati otevírá již 2. prodejnu, ve které nabídne pestrou škálu kvalitních a čerstvých potravin
  • V sortimentu nebudou chybět ani produkty privátních značek BILLA a oblíbené produkty od lokálních výrobců.

Společnost BILLA otevře zítra svoji 64. prodejnu na Moravě, konkrétně pak na třídě Tomáše Bati v Otrokovicích. Jde o 2. prodejnu v tomto městě a také zde nabídne řetězec pestrou škálu kvalitních a čerstvých produktů ze sortimentu ovoce a zeleniny, masa, lahůdek nebo pečiva vytaženého z pece každých 30 minut. Zákazníci se mohou těšit také na široký výběr privátních značek nebo regionální regál s produkty od výrobců ze Zlínského kraje.

Nová otrokovická BILLA otevře dveře prvním zákazníkům 3. dubna v 7.00 hodin. Zákazníci se mohou těšit na více než 900 m2 prodejní plochy a 48 parkovacích míst. „Otevíráme první z plánovaných dvanácti nových prodejen v roce 2019. Blížíme se tak našemu dlouhodobému cíli provozovat celkem 300 prodejen do konce roku 2025. Kromě otevření dalších supermarketů máme letos v plánu zrekonstruovat 45 stávajících,“ uvedl Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Do sortimentu prodejny v Otrokovicích zařadí BILLA samozřejmě i produkty privátních značek jako Clever, BILLA, BILLA Premium, BILLA Naše BIO, BILLA Easy, ovoce a zeleninu Česká farma a BILLA BON VIA, maso výhradně z českých chovů Vocílka nebo kosmetiku Today. V současné době zákazníci supermarketu BILLA mohou vybírat z téměř 1700 produktů vlastních značek, které pochází od více než 250 dodavatelů, přičemž zhruba 150 z nich jsou české firmy. Zároveň na zákazníky čekají výrobky od lokálních producentů v regálu s označením BILLA Regionálně.

Manažerka korporátní komunikace / Tisková mluvčí
REWE GROUP Česká republika, BILLA, spol. s r.o.