Main Content

BILLA otevře na Mikuláše svou 230. prodejnu. Kvalitní a čerstvé produkty nabídne nově i v Mělníku

• BILLA nadále rozšiřuje svou síť a otevírá již 230. prodejnu v ČR
  • Nový supermarket zákazníci naleznou v Pražské ulici v Mělníku
  • Další dvě prodejny BILLA do konce roku ještě otevřít plánuje

Společnost BILLA zítra otevře zbrusu novou prodejnu v Pražské ulici v Mělníku. Jedná se tak již o 38. prodejnu BILLA ve Středočeském kraji. Stejně jako v ostatních supermarketech tohoto řetězce i zde zákazníci naleznou širokou nabídku kvalitních a čerstvých produktů, křupavé pečivo, tuzemské potraviny či regionální speciality s označením BILLA Regionálně. Za dlouhodobý proaktivní přístup k zajištění nabídky lokálních a tuzemských produktů pro zákazníky obdržela BILLA nedávno mimořádné ocenění udělené ministrem zemědělství Miroslavem Tomanem.

Nová prodejna v Mělníku se veřejnosti otevře zítra 5. prosince 2019 v 7:00 hodin. Na kvalitní sortiment se zákazníci mohou těšit na prodejní ploše o rozloze téměř 900 m2. K pohodlnému nákupu přispěje na 7 desítek parkovacích míst včetně míst pro rodiče s dětmi a hendikepované. Během prvního dne veškeří návštěvníci obdrží malou drobnost, každý ze zákazníků dostane nákupní tašku zdarma a k nákupu nad 500 korun šumivé víno. Děti zase BILLA obdaruje sladkým jablkem.

„Společnost BILLA dlouhodobě usiluje o plnění přání svých zákazníků a jejich spokojenost. S tím je samozřejmě spojena i dostupnost našich prodejen. I to je jeden z důvodů významné expanze v tomto roce. Nově otevřená prodejna v Mělníku je tak již 8. supermarketem, který letos otevíráme, a do konce roku ještě dvě prodejny plánujeme. Jsme rádi, že můžeme rozšířit naše služby a přiblížit se tak více zákazníkům,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Tato prodejna bude otevřena od pondělí do soboty od 7.00 do 20.00 hodin, v neděli pak od 8.00 do 20.00 hodin.

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu ve Světlé nad Sázavou získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma svůj oblíbený časopis Gusto.

Bohatý výběr produktů vlastních značek BILLA
Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka. České tradiční ovoce a zeleninu nabízí značka Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou spolehnout na produkty značky Clever. Saláty, obložené bagety a hotová jídla nabízí BILLA Easy. Značka BILLA Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány.

BILLA podporuje české dodavatele
Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.