BILLA otevře novou moderní prodejnu ve Strančicích

• BILLA neustále rozšiřuje síť svých prodejen a otevírá svou 221. prodejnu.
  • Bohatý výběr potravin včetně výrobků od lokálních dodavatelů nabídne nově také obyvatelům obce Strančice.
  • V souladu s dlouhodobou strategií podpory lokálních dodavatelů i zde nabídne lokální potraviny z regionálního regálu.

Společnost BILLA otevře 6. dubna nový supermarket v obci Strančice v okrese Praha-východ. V pořadí 221. prodejna nabídne svým zákazníkům široký sortiment čerstvých a kvalitních produktů. Nebude chybět ani regionální regál s výrobky od lokálních dodavatelů, který zákazníkům nabídne například pečivo, mléčné výrobky, uzeniny, piva, mošty, likéry, lihoviny, čaje a bylinky, marmelády nebo cukrovinky.

Nová prodejna BILLA v ulici Revoluční se obyvatelům Strančic otevře 6. dubna v 7:00 hodin. Sortiment kvalitních produktů nabízí na prodejní ploše 995 m2 a pohodlné nakupování zajistí 84 parkovacích míst, včetně vyhrazených míst pro vozíčkáře nebo rodiče s dětmi.

„Na konci minulého roku jsme otevřeli 220. supermarket BILLA a stali jsme se tak nejdynamičtěji se rozvíjejícím řetězcem v České republice. Díky další expanzi můžeme pokračovat v podpoře tuzemských dodavatelů a výrobců, jejichž produkty zařazujeme do stálé nabídky. V současné době nabízí BILLA celkem 1 567 výrobků vlastních privátních značek od 250 dodavatelů, z nichž 143 jsou české firmy. Také nás těší, že můžeme kontinuálně přispívat k sociálně ekonomické stabilitě v ČR. V souvislosti s otevřením nové prodejny nabídneme více než 30 pracovních míst,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

V sortimentu nově otevřeného supermarketu ve Strančicích nebude chybět výběr čerstvého ovoce, zeleniny a pečiva, masa z českých chovů, hotových chlazených pokrmů, lahůdek, bio potravin, kosmetiky a samozřejmě nabídka privátních značek Clever, BILLA, Vocílka, BILLA Naše BIO nebo BILLA Premium.

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu ve Strančicích získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma do svých poštovních schránek oblíbený časopis BILLA Gusto.

Bohatý výběr produktů vlastních značek BILLA
Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka. České tradiční ovoce a zeleninu nabízí značka Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou spolehnout na produkty značky Clever. Saláty, obložené bagety a hotová jídla nabízí BILLA Easy. A značka BILLA Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány.

BILLA podporuje české dodavatele
Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.