BILLA rozšiřuje síť dobíjecích stanic pro elektrokola a elektromobily.

• Společnost BILLA zprovoznila v pražských Řepích svoji již pátou dobíjecí stanici pro elektrické dopravní prostředky.
• Zákazníci supermarketu mohou stanici využívat zdarma během otevírací doby prodejny.
• V příštím roce uvede BILLA do provozu dalších 10 stanic

Společnost BILLA uvedla tento týden do provozu svou 5. dobíjecí stanici, která se nachází u prodejny v městské části Praha – Řepy, na adrese Skuteckého 49/3. Zatímco se budou zařízení dobíjet, zákazníci si mohou pohodlně nakoupit kvalitní a čerstvé potraviny v přilehlé prodejně.

Nová dobíjecí stanice je také nově součástí systému EV mapa (https://www.evmapa.cz/), kde majitelé elektrokol a elektromobilů mohou vyhledávat dobíjecí stanice podle lokality nebo vybavenosti.

Společnost BILLA vnímá ochranu životního prostředí jako přirozenou součást svého podnikání. „Instalací dobíjecích stanic chceme podpořit zákazníky, kteří společně s námi sdílí filozofii udržitelného rozvoje a ochrany životního prostředí. Byly jsme 1. supermarketem na českém trhu, který v roce 2016 možnost dobití elektrického dopravního prostředku nabídl svým zákazníkům. V příštím roce uvedeme do provozu dalších 10 stanic,“ dodává Jaroslaw Szczypka, generální ředitel společnosti BILLA.

Dana Bratánková Manažerka korporátní komunikace / Tisková mluvčí REWE GROUP Česká republika, BILLA, spol. s r.o.