MainContentHeadline

Pořádná snídaně: Kaiserka s vejcem a roastbeefem


Jsou dny, kdy se ráno odbydeme banánem a do oběda nám to stačí. Ať už je za tím nedostatek času, nebo hladu. Ale pak přijde den, kdy tělo řekne, že bez pořádné dávky energie s ním nemáme počítat. A nebo se vzbudíme s obrovskou chutí se rozmazlit a snídani si pořádně užít a vychutnat! Pro tyto případy je dobré mít v zásobě rychlý recept, kterým zvládneme nastartovat motor bez nutnosti většího snažení a který zároveň potěší i ten nejmlsnější jazyk. Máme pro vás tip na super snídani, která splňuje všechny tyto požadavky – vyzkoušejte naši vytuněnou kaiserku s roastbeefem a sázeným vejcem, která vám dodá spoustu zdravé energie!

Ingredience:

Postup:

Na pánev dejte kapku olivového oleje. Nechte pánev zahřát na mírný stupeň a rozklepněte vejce, smažte do té doby, dokud nebude bílek zcela tuhý, ale žloutek zůstane ještě syrový. Kaiserku podélně rozřízněte a spodní polovinu namažte máslem, přidejte goudu, na ni položte vejce a obložte roastbeefem. Posypte čerstvě nasekaným tymiánem a přiklopte druhou polovinou kaiserky.

Další články

Jednoduchá svatomartinská husa s karamelizovaným zelím a špekovými knedlík

Vůně podzimu: Jablkový koláč z křehkého těsta

Vypečené rohlíčky: 5 tipů pro nejlepší domácí pečivo