1. home
  2. Naše značky
  3. Vocílka
  4. Hovězí maso

České hovězí maso


Špičkové hovězí maso skvělé chuti a prvotřídní kvality od značky Vocílka je výsledkem kombinace prověřeného původu, perfektní péče a poctivého odborného zpracování. Maso, které se dostává na váš stůl, pochází výhradně z českých farem, kde je o zvířata a půdu postaráno s největší péčí.

Produkty Vocílka

Hovězí zadní

Libové hovězí maso z kýty a plece má velmi nízký obsah vaziva, díky tomu je měkké a jemné. Je skvělé pro přípravu tataráku, steaků i závitků a omáček.

Hovězí svíčková

Pravá hovězí svíčková má minimální obsah povrchového tuku a téměř žádné mramorování. Skvěle se hodí na bifteky, dušení, řízky a další minutkové úpravy.

Hovězí roštěná

Nízký roštěnec nebo také roštěná bez kosti je lehce mramorované šťavnaté maso. Je proto vhodné na přípravu šťavnatých steaků nebo na grilování.


Hovězí přední

Prorostlé hovězí maso s vyšším podílem vaziva, hrubším vláknem. Skvělé na vaření, pečení, dušení, klasické české omáčky či na domácí klobásky.

Hovězí polévková směs

Jedná se o směs vepřové morkové kosti a předního prorostlého hovězího masa bez kosti.

Hovězí minutkový steak

Zadní hovězí maso z kýty je velmi libové a jemné. Díky jemné struktuře je skvělé na přípravu steaků, které jsou jemné, šťavnaté a plné chuti.


Hovězí maso mělněné

Mělněné hovězí maso se připravuje z prorostlého hovězího krku s vyšším podílem vaziva. Je šťavnaté a hodí se na hovězí burgery, masové kuličky i sekanou.

Hovězí květová špička

Maso z květové špičky, známé jako rumpsteak, pochází z kýty. Je libové a má jemné mramorování. Díky tomu patří mezi žádaná steaková masa s výraznou chutí.

Hovězí guláš

Porcovaná směs prorostlého hovězího masa (roštěnec, podplečí, krk bez kosti, kližka a karabáček) v různém poměru. Kombinace masa se skvěle hodí na dušení.


Farmy

Farmy, kde se chová skot najdete v různých částech České republiky. Na farmách se zvířaty pracují lidé, kterým dělá práce se zvířaty radost. Jak ke zvířatům, tak i k půdě přistupují s láskou a respektem ke koloběhu života.


  • Agro Jinín

  • Agro Kačice

  • Agro Rozsochy

  • Agro Vnorovy

  • Agrocom Hrušovany

  • Agro Ješovice

  • Agroprim

  • AGS Agro České Budějovice

  • Alimex Nezvěstice

  • DZV Nova Bystřice

  • Farma Holešov

  • Farma Sousedovice

  • Hradecká zemědělská

  • Kladrubská a.s.

  • Lužanská zemědělská a.s.

  • Oseva Agri Chrudim

  • Rynagro Rynárec

  • Statek Lom

  • Vlčnovská zemědělská

  • VSV Vracov

  • ZAS Březno

  • ZEAS Puclice

  • ZEM a.s.

  • Zemědělská společnost Blšany

  • Zemos

  • ZEOS Brnířov

  • ZEVA Chlístovice

  • ZOS Onomyšl

  • ZS Vilémov

  • ZS Vysočina

Plemena

Na farmách se chová 16 různých plemen skotu. Každé z nich se hodí pro něco trochu jiného – najdete tu plemena mléčná (Jersey, Montbeliarde a holštýnský skot a další) a masná (Highland, Salers, Galloway a další).
  • Aberdeen Angus

  • Blonde d_aquitaine

  • Červené Holštýnské

  • Český strakatý skot

  • Charolais

  • Galloway

  • Gasconne

  • Hereford

  • Highland

  • Holštýnský skot

  • Jersey

  • Limousine

  • Masný Simentál

  • Montbeliard

  • Piemontese

  • Salers

Recepty z hovězího masa

Nechte se inspirovat nejlepšími recepty z hovězího masa, které pro vás připravili přední čeští kuchaři. Vybírat můžete z české klasiky i specialit světové kuchyně.

Udržitelnost

​​Nákupem českého masa pomáháte snížit obsah CO2 v ovzduší. Odpadá totiž zbytečný převoz masa i potravy pro zvířata po Evropě.
Potrava pro zvířata je pěstována na českých polích a loukách.
Na welfare farmách je zajištěn zvířatům dostatek prostoru a kvalitního krmiva.
V masokombinátech je maso poctivě a šetrně zpracováno a hygienicky zabaleno.
Důkladně opracované maso je dopraveno do obchodu co nejkratší cestou v co nejkratším čase.

České hovězí maso


Špičkové hovězí maso skvělé chuti a prvotřídní kvality od značky Vocílka je výsledkem kombinace prověřeného původu, perfektní péče a poctivého odborného zpracování. Maso, které se dostává na váš stůl, pochází výhradně z českých farem, kde je o zvířata a půdu postaráno s největší péčí.

Produkty Vocílka

Hovězí zadní

Libové hovězí maso z kýty a plece má velmi nízký obsah vaziva, díky tomu je měkké a jemné. Je skvělé pro přípravu tataráku, steaků i závitků a omáček.

Hovězí svíčková

Pravá hovězí svíčková má minimální obsah povrchového tuku a téměř žádné mramorování. Skvěle se hodí na bifteky, dušení, řízky a další minutkové úpravy.

Hovězí roštěná

Nízký roštěnec nebo také roštěná bez kosti je lehce mramorované šťavnaté maso. Je proto vhodné na přípravu šťavnatých steaků nebo na grilování.


Další produkty

  • Hovězí přední

    Prorostlé hovězí maso s vyšším podílem vaziva, hrubším vláknem. Skvělé na vaření, pečení, dušení, klasické české omáčky či na domácí klobásky.
  • Hovězí polévková směs

    Jedná se o směs vepřové morkové kosti a předního prorostlého hovězího masa bez kosti.
  • Hovězí minutkový steak

    Zadní hovězí maso z kýty je velmi libové a jemné. Díky jemné struktuře je skvělé na přípravu steaků, které jsou jemné, šťavnaté a plné chuti.


  • Hovězí maso mělněné

    Mělněné hovězí maso se připravuje z prorostlého hovězího krku s vyšším podílem vaziva. Je šťavnaté a hodí se na hovězí burgery, masové kuličky i sekanou.
  • Hovězí květová špička

    Maso z květové špičky, známé jako rumpsteak, pochází z kýty. Je libové a má jemné mramorování. Díky tomu patří mezi žádaná steaková masa s výraznou chutí.
  • Hovězí guláš

    Porcovaná směs prorostlého hovězího masa (roštěnec, podplečí, krk bez kosti, kližka a karabáček) v různém poměru. Kombinace masa se skvěle hodí na dušení.


Farmy

​Farmy najdete v různých částech České republiky. Pracují tam lidé, kterým dělá práce se zvířaty radost. Ke zvířatům a půdě přistupují s láskou, ale i s respektem ke koloběhu života.
  • Agro Jinín

  • Agro Kačice

  • Agro Rozsochy

  • Agro Vnorovy

  • Agrocom Hrušovany

  • Agro Ješovice

  • Agroprim

  • AGS Agro České Budějovice

  • Alimex Nezvěstice

  • DZV Nova Bystřice

  • Farma Holešov

  • Farma Sousedovice

  • Hradecká zemědělská

  • Kladrubská a.s.

  • Lužanská zemědělská a.s.

  • Oseva Agri Chrudim

  • Rynagro Rynárec

  • Statek Lom

  • Vlčnovská zemědělská

  • VSV Vracov

  • ZAS Březno

  • ZEAS Puclice

  • ZEM a.s.

  • Zemědělská společnost Blšany

  • Zemos

  • ZEOS Brnířov

  • ZEVA Chlístovice

  • ZOS Onomyšl

  • ZS Vilémov

  • ZS Vysočina

Plemena

Na farmách se chová 16 různých plemen skotu. Každé z nich se hodí pro něco trochu jiného – najdete tu plemena mléčná (Jersey, Montbeliarde a holštýnský skot a další) a masná (Highland, Salers, Galloway a další).
  • Aberdeen Angus

  • Blonde d_aquitaine

  • Červené Holštýnské

  • Český strakatý skot

  • Charolais

  • Galloway

  • Gasconne

  • Hereford

  • Highland

  • Holštýnský skot

  • Jersey

  • Limousine

  • Masný Simentál

  • Montbeliard

  • Piemontese

  • Salers

Recepty z hovězího masa

Nechte se inspirovat nejlepšími recepty z hovězího masa, které pro vás připravili přední čeští kuchaři. Vybírat můžete z české klasiky i specialit světové kuchyně.

Udržitelnost

​​Nákupem českého masa pomáháte snížit obsah CO2 v ovzduší. Odpadá totiž zbytečný převoz masa i potravy pro zvířata po Evropě.
  • Potrava pro zvířata je pěstována na českých polích a loukách.
  • Na welfare farmách je zajištěn zvířatům dostatek prostoru a kvalitního krmiva.
  • V masokombinátech je maso poctivě a šetrně zpracováno a hygienicky zabaleno.
  • Důkladně opracované maso je dopraveno do obchodu co nejkratší cestou v co nejkratším čase.