1. home
  2. Naše značky
  3. Vocílka
  4. Vepřové maso

České vepřové maso

Špičkové vepřové maso skvělé chuti a prvotřídní kvality od značky Vocílka je výsledkem kombinace prověřeného původu, perfektní péče a poctivého odborného zpracování. Maso, které se dostává na váš stůl, pochází výhradně z českých farem, kde je o zvířata a půdu postaráno s největší péčí.

Produkty Vocílka

Vepřová krkovice plátky

Díky mramorování se výborně hodí k marinování nebo ke grilování, protože se nevysuší.

Steak z krkovice

Výsekové maso s výrazným mramorováním vhodné na grilované steaky a marinování.

Vepřová pečeně

Velmi jemné maso. Nejlepší pečeně je lehce prorostlá, při úpravě se tak snadno nevysuší.

Vepřové plec vcelku

Plec má ideální poměr libového a tučného masa, hodí se pro úpravy, kde by byl bůček příliš tučný a kýta suchá.

Vepřové kostky na guláš

Výsekové maso na dušení. V různém poměru jsou tu kostky z kýty, krkovice, boku, kolene a plece.

Vepřový bok

Špička je prorostlejší, hodí se na tučnější výpečky, pečení, škvaření do francouzského rillettes.

Vepřové maso mělněné

Mělněné maso se skládá z plece, bůčku a předního masa. Obsahuje 90 % masa, 7 % vepřového sádla, sůl a rostlinné extrakty.

Vepřová kýta

Kýta se skládá z více částí (květová špička, ořech, spodní šál, vrchní šál, váleček a falešná svíčková), proto je hodně variabilní.

Vepřový steak z pečeně

Známý také jako karé. Pečeně jednou z nejlibovějších a nejjemnějších částí vepřového masa. Hodí se proto na minutkovou úpravu.
Díky poctivé práci se podařilo získat Globalgap, certifikační standard, který stanovuje minimální požadavky na správnou zemědělskou praxi. Standard stanovuje požadavky na minimalizaci agrochemických vstupů (ochranu přírody), welfare hospodářských zvířat, důraz kladený na sledovatelnost, otevřenou komunikaci a aplikaci nejlepších praktik.

Farmy

​Farmy najdete v různých částech České republiky. Pracují tam lidé, kterým dělá práce se zvířaty radost. Ke zvířatům a půdě přistupují s láskou, ale i s respektem ke koloběhu života.

Animo Lišany

LIPRA PORK Štěpánovice

SPV Pelhřimov

Plemenný hybrid Danbred

​Farmy najdete v různých částech České republiky. Pracují tam lidé, kterým dělá práce se zvířaty radost. Ke zvířatům a půdě přistupují s láskou, ale i s respektem ke koloběhu života.

Recepty z vepřového masa

Nechte se inspirovat nejlepšími recepty z vepřového masa, které pro vás připravili přední čeští kuchaři. Vybírat můžete z české klasiky i specialit světové kuchyně.

Udržitelnost

​​Nákupem českého masa pomáháte snížit obsah CO2 v ovzduší. Odpadá totiž zbytečný převoz masa i potravy pro zvířata po Evropě.
Potrava pro zvířata je pěstována na českých polích a loukách.
Na welfare farmách je zajištěn zvířatům dostatek prostoru a kvalitního krmiva.
V masokombinátech je maso poctivě a šetrně zpracováno a hygienicky zabaleno.
Důkladně opracované maso je dopraveno do obchodu co nejkratší cestou v co nejkratším čase.

České vepřové maso

Špičkové vepřové maso skvělé chuti a prvotřídní kvality od značky Vocílka je výsledkem kombinace prověřeného původu, perfektní péče a poctivého odborného zpracování. Maso, které se dostává na váš stůl, pochází výhradně z českých farem, kde je o zvířata a půdu postaráno s největší péčí.

Produkty Vocílka

Vepřová krkovice plátky

Díky mramorování se výborně hodí k marinování nebo ke grilování, protože se nevysuší.

Steak z krkovice

Výsekové maso s výrazným mramorováním vhodné na grilované steaky a marinování.

Vepřová pečeně

Velmi jemné maso. Nejlepší pečeně je lehce prorostlá, při úpravě se tak snadno nevysuší.

Další produkty

  • Vepřové plec vcelku

    Plec má ideální poměr libového a tučného masa, hodí se pro úpravy, kde by byl bůček příliš tučný a kýta suchá.
  • Vepřové kostky na guláš

    Výsekové maso na dušení. V různém poměru jsou tu kostky z kýty, krkovice, boku, kolene a plece.
  • Vepřový bok

    Špička je prorostlejší, hodí se na tučnější výpečky, pečení, škvaření do francouzského rillettes.
  • Vepřové maso mělněné

    Mělněné maso se skládá z plece, bůčku a předního masa. Obsahuje 90 % masa, 7 % vepřového sádla, sůl a rostlinné extrakty.
  • Vepřová kýta

    Kýta se skládá z více částí (květová špička, ořech, spodní šál, vrchní šál, váleček a falešná svíčková), proto je hodně variabilní.
  • Vepřový steak z pečeně

    Známý také jako karé. Pečeně jednou z nejlibovějších a nejjemnějších částí vepřového masa. Hodí se proto na minutkovou úpravu.
Díky poctivé práci se podařilo získat Globalgap, certifikační standard, který stanovuje minimální požadavky na správnou zemědělskou praxi. Standard stanovuje požadavky na minimalizaci agrochemických vstupů (ochranu přírody), welfare hospodářských zvířat, důraz kladený na sledovatelnost, otevřenou komunikaci a aplikaci nejlepších praktik.

Farmy

​Farmy najdete v různých částech České republiky. Pracují tam lidé, kterým dělá práce se zvířaty radost. Ke zvířatům a půdě přistupují s láskou, ale i s respektem ke koloběhu života.
  • Animo Lišany

  • LIPRA PORK Štěpánovice

  • SPV Pelhřimov

Plemenný hybrid Danbred

​Farmy najdete v různých částech České republiky. Pracují tam lidé, kterým dělá práce se zvířaty radost. Ke zvířatům a půdě přistupují s láskou, ale i s respektem ke koloběhu života.

Recepty z vepřového masa

Nechte se inspirovat nejlepšími recepty z vepřového masa, které pro vás připravili přední čeští kuchaři. Vybírat můžete z české klasiky i specialit světové kuchyně.

Udržitelnost

​​Nákupem českého masa pomáháte snížit obsah CO2 v ovzduší. Odpadá totiž zbytečný převoz masa i potravy pro zvířata po Evropě.
  • Potrava pro zvířata je pěstována na českých polích a loukách.
  • Na welfare farmách je zajištěn zvířatům dostatek prostoru a kvalitního krmiva.
  • V masokombinátech je maso poctivě a šetrně zpracováno a hygienicky zabaleno.
  • Důkladně opracované maso je dopraveno do obchodu co nejkratší cestou v co nejkratším čase.