1. home
  2. Tiskové Zprávy
  3. Supermarkety BILLA v Rakovníku a v Hlinsku čeká rekonstrukce | BILLA

Supermarkety BILLA v Rakovníku a v Hlinsku čeká rekonstrukce, uzavřou se na měsíc.

BILLA pokračuje v modernizaci svých stávajících prodejen. Od pondělí 28. března 2022 bude uzavřena prodejna BILLA v Hlinsku v ulici Poličská, v pátek 16. 4. 2022 se následně uzavře i prodejna ve středočeském Rakovníku na nábřeží Dr. Beneše. Obě prodejny se zavřou zhruba na měsíc.


Během rekonstrukce mohou zákazníci z Hlinska nakupovat na nejbližších prodejnách BILLA v Novém Městě na Moravě nebo v Havlíčkově Brodě. Místo rakovnické BILLY mohou zákazníci zavítat do nejbližší prodejny BILLA ve Velké Dobré, případně i v Kladně.


Po rekonstrukci nabídnou obě prodejny ještě příjemnější prostředí pro zákazníky. Větší prostor dostanou zejména úseky ovoce a zeleniny a pečiva. Prodejny budou rovněž vybaveny moderními technologiemi šetrnějšími k životnímu prostředí. Informaci o otevírací době jednotlivých prodejen zákazníci naleznou na webových stránkách www.billa.cz.


Pro více informací prosím kontaktujte:


Dana Bratánková

Manažerka korporátní komunikace / Tisková mluvčí REWE GROUP Česká republika,

BILLA, spol. s r. o.

Mobil: +420 606 099 607

E-mail: d.bratankova@billa.cz


BILLA ČR je součástí skupiny REWE International AG. Na českém trhu působí od roku 1991. S obratem ve výši 36,5 mld. Kč (2020), s 245 prodejnami a více než 6 500 zaměstnanci je BILLA lídrem na trhu supermarketů. Na průměrné prodejní ploše 900 m2 nabízí široký výběr produktů známých i privátních značek. Velký důraz je kladen na čerstvý sortiment, jako jsou lahůdky, pečivo, ovoce a zelenina, mléčné produkty, maso a chlazené produkty.


Společnost BILLA se soustředí na podporu českých producentů, proto české potraviny tvoří již 72 % jejího celkového obratu. České potraviny jsou také součástí privátních značek řetězce BILLA – Vocílka, Česká farma, BILLA BIO, BILLA, BILLA Premium, BILLA Easy, BILLA BON VIA, Today, Clever, Vives, ZOO ROYAL nebo Milora. Úspěch privátních značek BILLA potvrzují i ocenění v soutěži Volba spotřebitelů 2021, ve které se na 1. místě umístilo hned 9 produktů z 3 produktových řad společnosti BILLA. Privátní značka masa a masných produktů získala nedávno také ocenění Nejdůvěryhodnější značka 2020 a titul Czech Superbrands 2021 v kategorii masa a masných produktů.


REWE International AG je lídrem na rakouském trhu v oblasti prodeje potravinového a drogistického zboží a jedním z největších zaměstnavatelů v Rakousku. Ve 3 694 prodejnách v Evropě zaměstnává téměř 80 000 pracovníků.


REWE International AG je součástí německé REWE Group, která působí ve 13 zemích Evropy a patří k nejvýznamnějším evropským maloobchodním skupinám a prodejcům rodinných dovolených.


REWE International AG se sídlem v rakouském Wiener Neudorfu provozuje obchodní společnosti BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA a ADEG a řadu vlastních produktových značek. V segmentu supermarketů má prodejny v 7 zemích střední a východní Evropy. Více informací na www.billa.cz.