Suroviny na remove add porce1 kgBrambory A120 gAnglická slanina150 gVintage cheddar1 ksCibule žlutá150 gCottage1 ksČerstvá BIO vejce 6 ks M2 lžíceNasekaná petržel1 lžičkaSůl0.25 lžičkyMlýnek pepř čtyř barevPřipravit
1Brambory omyjte, přepulte, rozložte na plech a osolte.2Vložte do předehřáté trouby a pečte cca 15 až 20 minut při 200 °C.3Zatímco se brambory pečou, připravte si náplň.4V misce smíchejte Cottage s vejcem, přidejte nasekanou cibuli, lístky petržele, nastrouhaný čedar a slaninu nakrájenou na kostičky.5Osolte, opepřete a dobře promíchejte.6Vyjměte brambory z trouby, naneste na ně připravenou náplň, vložte a pečte dalších 20–30 minut.
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bezlepkový chléb s pomazánkouKategoriePředkrmyPřílohySnídaně…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový salát: 3× a moderněKategoriePřílohy
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový salát s kopremKategorieHlavní jídlaPřílohyZeleninová jídla…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cottage houskyKategorieSvačinySnídaněVegetarián…
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cuketové hranolky s dipemKategoriePředkrmySvačinyPřílohy…
access_time70 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Domácí hamburgerové bulkyKategorieHlavní jídlaPřílohySezónní recepty
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Domácí ratatouilleKategorieHlavní jídlaVečeřePřílohy…
access_time70 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Domácí toastový chlébKategorieSvačinySnídaněPřílohy…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Flatbread s jogurtemKategoriePřílohyPředkrmySnídaně…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Francouzský ratatouilleKategorieHlavní jídlaVečeřeVegan…