Méně je někdy více! U našich jednohubek s tatarákem to platí dvojnásob, důležitá je chuť ryby a jen několika málo ingrediencí, které ji podtrhnou. Za nás jsou to kapary, lehce štiplavá červená cibule a námi vytuněný koprový dresing. Recept pro dvě osoby!
Suroviny na
porce
1 balení
Marinovaný uzený losos s koprovou omáčkou
50 g
Kapary
1 balení
Kukuřičné chlebíčky s quinoou
1 ks
Červená cibule
1 ks
Citróny
Čerstvý kopr
Červený pepř
1
accessibility.recipes.cookingstep
Lososa a oloupanou cibuli nasekejte na malé kousíčky.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Smíchejte s přibaleným dresingem a částí rozpůlených kaparů.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Tatarák položte na chlebíčky a dozdobte koprem, zbylými kapary a špetkou červeného pepře.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Na závěr zakápněte šťávou z citronu podle chuti.
Suroviny
Suroviny na
porce
1 balení
Marinovaný uzený losos s koprovou omáčkou
50 g
Kapary
1 balení
Kukuřičné chlebíčky s quinoou
1 ks
Červená cibule
1 ks
Citróny
Čerstvý kopr
Červený pepř
Příprava
1
accessibility.recipes.cookingstep
Lososa a oloupanou cibuli nasekejte na malé kousíčky.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Smíchejte s přibaleným dresingem a částí rozpůlených kaparů.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Tatarák položte na chlebíčky a dozdobte koprem, zbylými kapary a špetkou červeného pepře.