Suroviny na remove add porce1 ksDýně hokkaido2 lžičkyČeské máslo 84 % mléčného tuku1 lžíceTřtinový cukr very dark Tymián2 lžíceMed květový českýPřipravit
1accessibility.recipes.cookingstepDýni omyjte, očistěte a nakrájejte na tenké plátky,2accessibility.recipes.cookingstepNakrájené kousky vložte do velké mísy, přidejte máslo, cukr, tymiánové lístky a směs vetřete do plátků.3accessibility.recipes.cookingstepTakto připravené plátky dyní rozložte na plech vyložený pečícím papírem.4accessibility.recipes.cookingstepVložte do předehřáté trouby a pečte při 200 °C po dobu 20 minut, tedy až dýně změkne, cukr se rozpustí a zkaramelizuje.5accessibility.recipes.cookingstepVytáhněte z trouby, potřete medem a podle chuti posypte tymiánem.
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bezlepkový chléb s pomazánkouKategoriePředkrmyPřílohySnídaně…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový salát: 3× a moderněKategoriePřílohyOnline nákup
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový salát s kopremKategorieHlavní jídlaPřílohyZeleninová jídla…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cottage houskyKategorieSvačinySnídaněVegetarián…
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cuketové hranolky s dipemKategoriePředkrmySvačinyPřílohy…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu „Zlatá“ květáková polévkaKategoriePolévkyZeleninová jídlaOnline nákup…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Baba ganoush z lilkuKategoriePředkrmySvačiny
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bageta s domácím ředkvičkovým pestem, opečenou slaninou a mozzarellouKategoriePředkrmySvačiny
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banketky s rozpečeným sýremKategoriePředkrmySvačinySezónní recepty
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Barevné zeleninové tacosKategorieHlavní jídlaPředkrmyVečeře…