Dezert ve skleničce


recipes.details.information.totalcookingtime
30 recipes.timeunit
recipes.details.information.difficulty

recipes.categoryinfo
  • Dezerty a moučníky
  • Svačiny
  • Bezlepkové
  • Těsta a pečení
Bezlepkový, zdravý a výborný. Přesně takový je dezert podle receptu Kluka v zástěře! Poslouží jako výborná snídaně, sváča nebo jako sladké pohoštění na oslavu.

recipes.details.ingredients.title

recipes.details.ingredients.for
 
recipes.details.ingredients.servings

Krém
3 balení
Přírodní sýr natur
1 ks
Jogurt bílý
5 lžiček
Xylitol
1 lžička
Přírodní vanilkový extrakt

Sušenky
45 g
Rýžová mouka
2 lžičky
Kakao
25 g
České máslo 84 % mléčného tuku
1 ks
Vejce L6 na podestýlce
3 lžičky
Xylitol
10 g
Mleté lněné semínko

Na ozdobu
Sezónní ovoce

recipes.details.steps.title

1
Smíchejte ingredience na sušenky.
2
Z hmoty vytvořte lžící malé kopečky na pečící papír a dejte péct zhruba na 18 minut při 175 °C.
3
Mezitím si vyšlehejte krém. Nejprve šlehejte 3 balení přírodního sýra a poté pomalu přidávejte po lžících bílý jogurt.
4
Na závěr dochuťte sladidlem a vanilkou.
5
Teď už můžete kompletovat. Vychladlé sušenky rozdrobte na drobné kousky, na ně navrstvěte krém, sušenky, krém a na závěr kusy ovoce.
6
Nechte přes noc vychladit.

recipes.details.similar