Suroviny na remove add porce1 hlávkaKvěták3 ksVejce M10 podestýlka200 gEmmental blok70 gStrouhanka1 lžíceKefír1 lžička (+ na vymazání)Olej1 lžičkaKmín Mlýnek mořská sůl Mlýnek pepř čtyř barev Čerstvé bylinkyPřipravit
1Květák nejprve rozdělte na jednotlivé růžičky. Následně ho vařte 10 minut v osolené vodě.2Po uvaření důkladně slijte vodu a nechte vypařit přebytečnou vodu.3Uvařený květák rozmačkejte vidličkou nebo ještě lépe mačkadlem na brambory.4Do květáku přimíchejte nastrouhaný sýr, vejce, strouhanku, kefír, kmín a lžičku oleje.5Vše promíchejte a ještě dochuťte dle potřeby.6Vymažete formu na muffiny olejem a lžičkou naplňte po okraj těstem. Pečte v předehřáté troubě na 190–200 °C cca 15–20 minut.
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cottage houskyKategorieSvačinySnídaněVegetarián…
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cuketové hranolky s dipemKategoriePředkrmySvačinyPřílohy…
access_time70 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Domácí toastový chlébKategorieSvačinySnídaněPřílohy…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Flatbread s jogurtemKategoriePřílohyPředkrmySnídaně…
access_time70 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jarní barevná focacciaKategoriePředkrmySvačinySnídaně…
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Špaldová babka s bylinkovým pestemKategorieSvačinySnídaněPřílohy…
access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Veganská focacciaKategorieVeganPřílohyPředkrmy…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Velikonoční nádivkaKategorieSvačinyVečeřePřílohy…
access_time70 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Vypečené rohlíčky: 5 tipů pro nejlepší domácí pečivoKategorieSvačinyPřílohy
access_time70 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Žitno-špaldové celozrnné dalamánky s podmáslímKategorieSvačinySnídaněPřílohy