Suroviny na remove add porce250 gČeské máslo 84 % mléčného tuku1 hrstČerstvé bylinky3 stroužekČesnek Sůl PepřPřipravit
1Máslo nechte změknout v pokojové teplotě.2Bylinky omyjte a nasekejte nadrobno.3Stroužky česneku oloupejte a prolisujte.4Změklé máslo utřete s bylinkami, česnekem, solí a pepřem.5Vzniklou hmotu zabalte do fólie jako váleček nebo dejte do formiček a nechte 2 hodiny ztuhnout v lednici, případně zamrazte.
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu “Peanut butter & jelly” rolkyKategorieSvačinySnídaně
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Arašídové sušenky s čokoládouKategorieSnídaněSvačiny
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Avokádový toast s LučinouKategorieSnídaněSvačinyVegetarián
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Baba ganoush z lilkuKategoriePředkrmySvačiny
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bageta s domácím ředkvičkovým pestem, opečenou slaninou a mozzarellouKategoriePředkrmySvačiny
access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Balkánský burekKategorieHlavní jídlaSvačinyVegetarián
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banánový chlebíček s čokoládouKategorieDezerty a moučníkySvačinySnídaně…
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banketky s rozpečeným sýremKategoriePředkrmySvačinySezónní recepty
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bílková frittata s houbamiKategorieHlavní jídlaSvačinySnídaně…
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bohatý salát z červeného zelí s jablky a pekanovými ořechyKategorieSalátySvačinyVečeře…