Připravte si domácí bylinkové máslo. Skvěle se hodí k masu, na brambory i zeleninu, ale namazat si ho můžete i na pečivo. V kuchyni má zkrátka široké využití a vy ho tak budete mít vždycky pěkně po ruce.
Suroviny na
porce
250 g
České máslo 84 % mléčného tuku
1 hrst
Čerstvé bylinky
3 stroužek
Česnek
Sůl
Pepř
1
accessibility.recipes.cookingstep
Máslo nechte změknout v pokojové teplotě.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Bylinky omyjte a nasekejte nadrobno.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Stroužky česneku oloupejte a prolisujte.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Změklé máslo utřete s bylinkami, česnekem, solí a pepřem.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Vzniklou hmotu zabalte do fólie jako váleček nebo dejte do formiček a nechte 2 hodiny ztuhnout v lednici, případně zamrazte.
Suroviny
Suroviny na
porce
250 g
České máslo 84 % mléčného tuku
1 hrst
Čerstvé bylinky
3 stroužek
Česnek
Sůl
Pepř
Příprava
1
accessibility.recipes.cookingstep
Máslo nechte změknout v pokojové teplotě.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Bylinky omyjte a nasekejte nadrobno.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Stroužky česneku oloupejte a prolisujte.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Změklé máslo utřete s bylinkami, česnekem, solí a pepřem.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Vzniklou hmotu zabalte do fólie jako váleček nebo dejte do formiček a nechte 2 hodiny ztuhnout v lednici, případně zamrazte.