Hodí se k snídani na chleba, ale zároveň je ideálním adeptem na jedlý dárek pod stromeček. Už jste někdy zkusili přípravu domácí oříškové pomazánky? Není to nic náročného, stačí vám na to čtyři ingredience a recept od Food Therapy by Denisa.
Suroviny na
porce
100 g
Jádra lískových ořechů
150 g
Hořká čokoláda
4 lžíce
Sirup z agáve
150 g
Kokosový olej
1
accessibility.recipes.cookingstep
Oříšky nasucho opražte na pánvi a ještě horké je rozmixujte na kaši.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Kokosový olej, sirup z agáve a čokoládu dejte do ohnivzdorné misky a vložte ji do hrnce s vroucí vodou tak, aby se nedotýkala hladiny.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Postupně ji zahřívejte a míchejte, dokud nevznikne hladká hmota.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Tu pak přidejte k oříškové kaši a rozmixujte dohladka, aby v pomazánce nebyly žádné hrudky.
Suroviny
Suroviny na
porce
100 g
Jádra lískových ořechů
150 g
Hořká čokoláda
4 lžíce
Sirup z agáve
150 g
Kokosový olej
Příprava
1
accessibility.recipes.cookingstep
Oříšky nasucho opražte na pánvi a ještě horké je rozmixujte na kaši.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Kokosový olej, sirup z agáve a čokoládu dejte do ohnivzdorné misky a vložte ji do hrnce s vroucí vodou tak, aby se nedotýkala hladiny.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Postupně ji zahřívejte a míchejte, dokud nevznikne hladká hmota.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Tu pak přidejte k oříškové kaši a rozmixujte dohladka, aby v pomazánce nebyly žádné hrudky.