Podzim přináší spoustu dozrávajícího ovoce. Jedním z nejoblíbenějších jsou hrušky ve všech podobách. Tentokrát jsme pro vás připravili recept na hruškové lupínky, které jsou tak dobré a všestranné, že si je můžete dát jako lahodnou svačinu nebo přidat karamelovou omáčku a servírovat je jako dezert.
Suroviny na
porce
4 ks
Hruška Lucasova
1 lžička
Mletá skořice
1
accessibility.recipes.cookingstep
Předehřejte troubu na 120 °C.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Připravte si 3 plechy a vyložte je pečícím papírem.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Hrušky omyjte a osušte.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Pomocí mandolíny nakrájejte hrušky na 0,5 cm silné plátky. Plátky položte na plechy a dejte do trouby.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Pečte 90 minut, poté otočte a pečte další hodinu nebo do zlatohnědé a křupavé.
6
accessibility.recipes.cookingstep
Hotové chipsy posypte skořicí.
Suroviny
Suroviny na
porce
4 ks
Hruška Lucasova
1 lžička
Mletá skořice
Příprava
1
accessibility.recipes.cookingstep
Předehřejte troubu na 120 °C.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Připravte si 3 plechy a vyložte je pečícím papírem.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Hrušky omyjte a osušte.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Pomocí mandolíny nakrájejte hrušky na 0,5 cm silné plátky. Plátky položte na plechy a dejte do trouby.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Pečte 90 minut, poté otočte a pečte další hodinu nebo do zlatohnědé a křupavé.