Suroviny na remove add porce1 bochníkČerstvý chléb100 gČeské máslo 84 % mléčného tuku1 hrstČerstvé bylinky300 gEmmental blok150 gAnglická slanina plátky2 stroužkyČesnek Oblíbené kořeníPřipravit
1Chléb nařízněte na mřížku, ale ve spodní části neprokrojte úplně.2Do rozpuštěného másla vmíchejte nasekané zelené bylinky, prolisovaný česnek, případně oblíbené koření.3Do směsi namočte mašlovačku a potřete s ní všechny nakrojené mezery.4Sýr nastrouhejte, slaninu nakrájejte na kostičky a všechny mezery jimi rovnoměrně naplňte.5Celý naplněný bochník zabalte do alobalu a pečte ve vyhřáté troubě na 180 °C asi 15–20 minut.6Následně alobal rozbalte a dopečte cca 5 minut, aby se sýr rozpustil a opekl se dozlatova.
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu “Peanut butter & jelly” rolkyKategorieSvačinySnídaně
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Arašídové sušenky s čokoládouKategorieSnídaněSvačiny
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Avokádový toast s LučinouKategorieSnídaněSvačinyVegetarián
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Baba ganoush z lilkuKategoriePředkrmySvačiny
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bageta s domácím ředkvičkovým pestem, opečenou slaninou a mozzarellouKategoriePředkrmySvačiny
access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Balkánský burekKategorieHlavní jídlaSvačinyVegetarián
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banánový chlebíček s čokoládouKategorieDezerty a moučníkySvačinySnídaně…
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banketky s rozpečeným sýremKategoriePředkrmySvačinySezónní recepty
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bílková frittata s houbamiKategorieHlavní jídlaSvačinySnídaně…
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bohatý salát z červeného zelí s jablky a pekanovými ořechyKategorieSalátySvačinyVečeře…