Suroviny na remove add porce100 mlČerstvé mléko plnotučné150 gKukuřičná polenta50 gTřtinový cukrSmažení OlejNa dodělání Zakysaná smetana3 lžíceMoučkový cukr Sezónní ovocePřipravit
1V kastrolu přiveďte k varu mléko, postupně̌ přisypávejte polentu a pozvolna umíchejte řídkou kaši.2Oslaďte ji a odstavte z plamene.3Ještě̌ teplou kaši lijte do rozehřáté pánve (lívanečníku) s olejem do tvaru malých placiček a usmažte z obou stran dozlatova.4Na závěr je můžete dát do trouby na 200 °C na cca 6 minut, aby byly ještě̌ křupavější. Podávejte se zakysanou smetanou, moučkovým cukrem.
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu “Peanut butter & jelly” rolkyKategorieSvačinySnídaně
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Arašídové sušenky s čokoládouKategorieSnídaněSvačiny
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Avokádový toast s LučinouKategorieSnídaněSvačinyVegetarián
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Baba ganoush z lilkuKategoriePředkrmySvačiny
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bageta s domácím ředkvičkovým pestem, opečenou slaninou a mozzarellouKategoriePředkrmySvačiny
access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Balkánský burekKategorieHlavní jídlaSvačinyVegetarián
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banánový chlebíček s čokoládouKategorieDezerty a moučníkySvačinySnídaně…
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banketky s rozpečeným sýremKategoriePředkrmySvačinySezónní recepty
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bílková frittata s houbamiKategorieHlavní jídlaSvačinySnídaně…
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bohatý salát z červeného zelí s jablky a pekanovými ořechyKategorieSalátySvačinyVečeře…