Suroviny na remove add porce4 ksMáslový toustový chléb2 ksČervená cibule1 lžíceSlunečnicový olej s vitaminem D3 lžíceMed květový český2 lžičkaOcet balsamico di modena1 lžícePortské víno4 snítkyTymián80 gČerstvý kozí sýr Rukola Sůl PepřPřipravit
1V pánvi s nepřilnavým povrchem zpěňte na oleji cibuli. Zlehka ji osmahněte a oheň stáhněte na minimum.2Přidejte med, balzamikový ocet, portské víno i tymián a nechte půl hodiny táhnout.3Podle chuti osolte a opepřete. Toustové chleby rozřízněte a vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem.4Plech vložte na horní mřížku v troubě a zprudka zapečte (10 minut při teplotě 210 °C).5Na trojhránky rozdělte cibulovou směs a kozí sýr. Před podáváním tousty pokapejte medem a ozdobte rukolou.
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu “Peanut butter & jelly” rolkyKategorieSvačinySnídaně
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Arašídové sušenky s čokoládouKategorieSnídaněSvačiny
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Avokádový toast s LučinouKategorieSnídaněSvačinyVegetarián
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Baba ganoush z lilkuKategoriePředkrmySvačiny
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bageta s domácím ředkvičkovým pestem, opečenou slaninou a mozzarellouKategoriePředkrmySvačiny
access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Balkánský burekKategorieHlavní jídlaSvačinyVegetarián
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banánový chlebíček s čokoládouKategorieDezerty a moučníkySvačinySnídaně…
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banketky s rozpečeným sýremKategoriePředkrmySvačinySezónní recepty
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bílková frittata s houbamiKategorieHlavní jídlaSvačinySnídaně…
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bohatý salát z červeného zelí s jablky a pekanovými ořechyKategorieSalátySvačinyVečeře…