Galetka s ovocem je v poslední době velmi populární moučník. Vyzkoušejte hruškovou galetku z listového těsta. Moučník je rychle hotový, skvěle chutná a jsou v něm samé zdravé věci. Podávat ji můžete s kokosovým jogurtem.
Suroviny na
porce
3 ks
Hruška Lucasova
3 lžíce
Javorový sirup grade C
1 lžíce
Mletá skořice
1 hrst
Vlašské ořechy - jádra
1 balení
Listové těsto čerstvé
1 hrst
Pohankové vločky
Na potření
Javorový sirup grade C
K podávání
Kokosový jogurt (Billa Bio)
1
accessibility.recipes.cookingstep
Hrušky nakrájejte na tenké plátky, smíchejte s javorovým sirupem a skořicí.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Z listového těsta vykrojte 2 kola, potřete je javorovým sirupem a posypte střed pohankovými vločkami, mimo 4 cm okraj.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Poklaďte nakrájenými hruškami s javorovým sirupem a skořicí. Okraje zahněte směrem ke středu a zvenku je potřete javorovým sirupem.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Pečte 20 minut na 200 °C. Servírovat můžete s kokosovým jogurtem.
Suroviny
Suroviny na
porce
3 ks
Hruška Lucasova
3 lžíce
Javorový sirup grade C
1 lžíce
Mletá skořice
1 hrst
Vlašské ořechy - jádra
1 balení
Listové těsto čerstvé
1 hrst
Pohankové vločky
Na potření
Javorový sirup grade C
K podávání
Kokosový jogurt (Billa Bio)
Příprava
1
accessibility.recipes.cookingstep
Hrušky nakrájejte na tenké plátky, smíchejte s javorovým sirupem a skořicí.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Z listového těsta vykrojte 2 kola, potřete je javorovým sirupem a posypte střed pohankovými vločkami, mimo 4 cm okraj.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Poklaďte nakrájenými hruškami s javorovým sirupem a skořicí. Okraje zahněte směrem ke středu a zvenku je potřete javorovým sirupem.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Pečte 20 minut na 200 °C. Servírovat můžete s kokosovým jogurtem.