Plísňák Brie je oblíbený především pro svou krémovost a trochu pikantní chuť, ale když přidáte brusinky a semínka granátového jablka, získá perfektní a svěží nádech. Vhodný i jako předkrm na slavnostní hostiny.
Suroviny na
porce
250 g
Sýr Brie
50 g
Jádra pekanových ořechů
4 lžičky
Brusinky lesní
2 lžičky
Granátové jablko
1 lžíce
Ananas kousky
1 lžíce
Med lesní český
1
accessibility.recipes.cookingstep
Troubu předehřejte na 200 °C.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Sýr vložte do trouby a pečte asi 15 minut.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Pak ho vyndejte, posypte brusinkami, granátovým jablkem, pekanovými ořechy a kostkami kandovaného ananasu.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Přelijte medem a podávejte, dokud je sýr horký a krásně tekutý.
Suroviny
Suroviny na
porce
250 g
Sýr Brie
50 g
Jádra pekanových ořechů
4 lžičky
Brusinky lesní
2 lžičky
Granátové jablko
1 lžíce
Ananas kousky
1 lžíce
Med lesní český
Příprava
1
accessibility.recipes.cookingstep
Troubu předehřejte na 200 °C.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Sýr vložte do trouby a pečte asi 15 minut.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Pak ho vyndejte, posypte brusinkami, granátovým jablkem, pekanovými ořechy a kostkami kandovaného ananasu.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Přelijte medem a podávejte, dokud je sýr horký a krásně tekutý.