Suroviny na remove add porce250 gTvaroh tučný3 lžíceČerstvé mléko plnotučné3 ksČerstvá BIO vejce 6 ks M3 lžíceRum250 gHladká mouka1 ksKypřicí prášek do pečiva1 špetkaSůlPřipravit
1Do misky dejte tvaroh, mléko, vejce, rum, špetku soli a metličkou promíchejte.2Přisypte mouku předem promíchanou s kypřicím práškem a spojte v řídké lepivé těsto.3Smažte na mírném plameni ve vysoké vrstvě oleje (cca 175 °C) jako klasické koblížky, pěkně dozlatova.4Těsto nabírejte po lžících a vždy stáhněte do horkého oleje druhou lžící.5Poté koblížky vyjměte z oleje na tác s ubrousky, aby odsály přebytečný tuk.6Posypte moučkovým cukrem s vanilkou a podávejte.
access_time70 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ananasová bábovka s čokoládouKategorieDezerty a moučníkyVegetariánTěsta a pečení
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Arašídové rohlíčkyKategorieDezerty a moučníkyVeganSezónní recepty…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Asijské menu od MaruškyVEGKategorieVeganHlavní jídlaPolévky…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banánový chlebíček s čokoládouKategorieDezerty a moučníkySvačinySnídaně…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Banofee do skleničkyKategorieDezerty a moučníky
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Basque cheesecake s borůvkamiKategorieDezerty a moučníkyTěsta a pečení
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bezlepkový dortík z hrnkuKategorieDezerty a moučníkySnídaněTěsta a pečení
access_time75 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Blondies s bílou čokoládou a čokoládovými vajíčkyKategorieDezerty a moučníkySezónní receptyTěsta a pečení
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Borůvkové muffiny s kefíremKategorieDezerty a moučníkySvačinySnídaně…
access_time120 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Borůvkové souffléKategorieDezerty a moučníky