Ovesná kaše k snídani je sice naprosto skvělá, ale my tu pro vás máme její rýžovou obdobu. Když ji navíc osladíte agáve sirupem a přidáte rozinky, rozhodně si na ní pochutná celá rodina.
Suroviny na
porce
300 g
Rýže
880 ml
Kokosové mléko
800 ml
Voda
4 lžíce
Sirup z agáve
2 lžíce
Mletá skořice
2 špetka
Sůl
K servírování
4 ks
Jablka červená
4 lžíce
Sirup z agáve
2 lžička
Mletá skořice
2 hrst
Slunečnicová semínka
2 hrst
Rozinky trio
1
accessibility.recipes.cookingstep
Rýži krátce nasucho opražte na pánvi.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Poté zalijte kokosovým mlékem a vodou.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Oslaďte sirupem, přidejte špetku soli a skořici.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Vařte 20 minut, dokud se tekutina nevyvaří, kaše nezhoustne a nebude krásně krémová.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Mezitím si připravte jablka. Očistěte je, oloupejte a nakrájejte na menší kousky. Poté je na pánvičce krátce prohřejte se sirupem.
6
accessibility.recipes.cookingstep
Kaši servírujte s jablky, skořicí, rozinkami a sušenými slunečnicovými semínky.
Suroviny
Suroviny na
porce
300 g
Rýže
880 ml
Kokosové mléko
800 ml
Voda
4 lžíce
Sirup z agáve
2 lžíce
Mletá skořice
2 špetka
Sůl
K servírování
4 ks
Jablka červená
4 lžíce
Sirup z agáve
2 lžička
Mletá skořice
2 hrst
Slunečnicová semínka
2 hrst
Rozinky trio
Příprava
1
accessibility.recipes.cookingstep
Rýži krátce nasucho opražte na pánvi.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Poté zalijte kokosovým mlékem a vodou.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Oslaďte sirupem, přidejte špetku soli a skořici.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Vařte 20 minut, dokud se tekutina nevyvaří, kaše nezhoustne a nebude krásně krémová.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Mezitím si připravte jablka. Očistěte je, oloupejte a nakrájejte na menší kousky. Poté je na pánvičce krátce prohřejte se sirupem.
6
accessibility.recipes.cookingstep
Kaši servírujte s jablky, skořicí, rozinkami a sušenými slunečnicovými semínky.