Suroviny na remove add porce1 ksListové těsto čerstvé2 ksCibule šalotka1 ksCibule žlutá4 stroužkyČesnek200 gŠpenát40 gKešu natural100 gTempeh smažený Olej Mlýnek pepř čtyř barev Mlýnek mořská sůl Voda Ocet2 lžičkySezamová semínkaPřipravit
1Nejdřív si připravte náplň. Na oleji osmahněte cibuli, šalotku a česnek.2Jakmile vše začne zlátnout, přidejte tempeh a kešu oříšky.3Až bude vše opečené, přidejte špenát a nechte ho zavadnout.4Osolte, opepřete a nechte směs vychladnout.5Listové těsto rozviňte a podélně rozkrojte na dva díly.6Rozdělte si i náplň na polovinu a dejte ji doprostřed těsta.7Zaviňte ho a stočte do tvaru šneka. Záviny potřete vodou s octem a posypte sezamovými semínky.8Pečte 30 minut na 220 °C.
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Citronový chlebíčekKategorieDezerty a moučníkySvačinySnídaně…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Čokoládové sušenky s borůvkamiKategorieSnídaněSvačinyDezerty a moučníky…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Dýňová pomazánkaKategorieSvačinySnídaněVegan…
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Dýňové chipsyKategoriePředkrmySvačinyVegan
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Dýňový džem s kardamomemKategorieSladká jídlaSvačinyVegan…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Hrušková galetkaKategorieDezerty a moučníkySvačinySnídaně…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Hummus s pečenou mrkvíKategorieVeganPředkrmySvačiny
access_time70 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jarní barevná focacciaKategoriePředkrmySvačinySnídaně…
play_circle_outline access_time70 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Koláč z dýně hokkaidoKategorieDezerty a moučníkySvačinyVegan…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Maková ovesná kašeKategorieSladká jídlaSvačinySnídaně…