Jedno z nejoblíbenějších jídel do ruky, které k nám připutovalo z Ameriky. Hot dog se narozdíl od našeho starého dobrého párku v rohlíku podává v podélně rozříznuté bagetce nebo větším rohlíku a má bohatší oblohu. Místo párku můžete použít grilovanou klobásku, tak jako my v našem receptu na hot dog s klobáskou a cheddarem.
Suroviny na
porce
4 ks
Bagetka
8 ks
Klobása na gril
Grill Party švestková omáčka s chilli
4 lžíce
Hořčice kremžská
140 g
Vintage cheddar
Okurky cornichons
2 ks
Červená cibule
1
accessibility.recipes.cookingstep
Červenou cibuli nakrájíme na tenké plátky a orestujeme ji na pánvi.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Bagetky rozřízneme a potřeme je uvnitř kremžskou hořčicí.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Do každé bagetky vložíme grilovanou klobásu, přidáme orestovanou cibuli, nakrájené okurky a vše posypeme nastrouhaným čedarem.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Na závěr vše pokapeme švestkovou omáčkou.
Suroviny
Suroviny na
porce
4 ks
Bagetka
8 ks
Klobása na gril
Grill Party švestková omáčka s chilli
4 lžíce
Hořčice kremžská
140 g
Vintage cheddar
Okurky cornichons
2 ks
Červená cibule
Příprava
1
accessibility.recipes.cookingstep
Červenou cibuli nakrájíme na tenké plátky a orestujeme ji na pánvi.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Bagetky rozřízneme a potřeme je uvnitř kremžskou hořčicí.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Do každé bagetky vložíme grilovanou klobásu, přidáme orestovanou cibuli, nakrájené okurky a vše posypeme nastrouhaným čedarem.