Hovězí burger na zeleném pepři


Připraveno za
30 min
Náročnost

Kategorie
  • Hlavní jídla
  • Recepty z masa
  • Sezónní recepty
Další burgerový favorit, bez kterého se žádná grilovačka neobejde. Vylepšený je parmezánovou majonézou a zeleným pepřem. Trefili jsme se vám do chuti?

Suroviny

Suroviny na
 
porce

4 ks
Hamburger
300 g
Hovězí maso mělněné speciál
20 g
Zelený pepř
2 ks
Červená cibule
20 g
Zázvor
50 g
Krupicový cukr
100 ml
Červené víno
50 ml
Červený vinný ocet
Mlýnek mořská sůl
Mlýnek pepř čtyř barev
Vintage cheddar
Anglická slanina plátky
Salát ledový
Majonéza s obsahem vaječného žloutku
Grana padano, 15 měsíců zrání

Příprava

1
Maso smíchejte se zeleným pepřem, solí a pepřem.
2
Na oleji osmažte červenou cibuli a zázvor, přidejte cukr, ocet a víno.
3
Zredukujte tak, aby se vypařila veškerá tekutina. Slaninu osmažte dokřupava.
4
Majonézu smíchejte s nastrouhaným parmezánem.
5
Bulky opečte, naskládejte na ně maso a poté ostatní suroviny.⁠