Suroviny na remove add porce4 ksVepřová krkovice s kostí plátky2 ksJablka1 ksČervená cibule4 stroužekČesnek balený1 lžíceRozmarýn Sůl Pepř1 lžíceSlunečnicový olej BILLA Naše BIOPřipravit
1Na pánvi rozpalte lžíci oleje a plátky krkovice zprudka osmahněte z obou stran, aby se na povrchu zatáhly.2Jablka nakrájejte na měsíčky a spolu s červenou cibulí a česnekem dejte na dno zapékací mísy nebo pekáče. 3Přidejte plátky krkovice, osolte, přidejte čerstvý rozmarýn, podlijte trochou vody, přikryjte víkem nebo alobalem a nechte péct při 180 °C asi hodinu.4Poté víko nebo alobal sundejte a dopečte dozlatova.
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Amur v ořechovo-bylinkové krustě s česnekovými bramboramiKategorieHlavní jídlaVečeřeSezónní recepty
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Asijské wrapy s arašídovou omáčkouKategorieHlavní jídlaVečeřeRecepty z masa
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Barevné zeleninové tacosKategorieHlavní jídlaPředkrmyVečeře…
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bohatý salát z červeného zelí s jablky a pekanovými ořechyKategorieSalátySvačinyVečeře…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Boloňské špagety s červenou čočkouKategorieHlavní jídlaVečeřeRecepty z masa…
access_time75 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bourguignon z červené řepyKategorieHlavní jídlaVečeřeVegan
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová frittata s bazalkovým pestemKategorieVečeře
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborové knedlíky plněné pečenou červenou řepou a tofuKategorieHlavní jídlaVečeřeVegetarián
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborové placky s povidlyKategorieHlavní jídlaVečeře
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový vege gulášKategorieHlavní jídlaVečeřeVegetarián…