Suroviny na remove add porce2 lžíceOlej2 ksCibule žlutá2 stroužekČesnek balený300 gŽampiony200 gUzený tempeh250 gQuinoa500 mlZeleninový vývar200 gVařená cizrna150 gMražený hrášek30 gŠpenát0.05 ksŠťáva z limetky Sůl PepřPřipravit
1Na oleji osmažte cibuli a česnek. Když lehce zezlátnou přidejte nadrobený tempeh a žampióny, opékejte, než zmenší svůj objem.2Poté přidejte spařenou quinou, zeleninový vývar a nechte vařit 15 minut pod pokličkou.3Promíchejte, přidejte mražený hrášek, špenát, cizrnu a ještě na 10 minut přiklopte.4Nakonec dochuťte šťávou z limetky, solí a pepřem.
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Amur v ořechovo-bylinkové krustě s česnekovými bramboramiKategorieHlavní jídlaVečeřeSezónní recepty
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Asijské wrapy s arašídovou omáčkouKategorieHlavní jídlaVečeřeRecepty z masa
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Barevné zeleninové tacosKategorieHlavní jídlaPředkrmyVečeře…
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bohatý salát z červeného zelí s jablky a pekanovými ořechyKategorieSalátySvačinyVečeře…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Boloňské špagety s červenou čočkouKategorieHlavní jídlaVečeřeRecepty z masa…
access_time75 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bourguignon z červené řepyKategorieHlavní jídlaVečeřeVegan
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová frittata s bazalkovým pestemKategorieVečeře
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborové knedlíky plněné pečenou červenou řepou a tofuKategorieHlavní jídlaVečeřeVegetarián
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborové placky s povidlyKategorieHlavní jídlaVečeře
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový vege gulášKategorieHlavní jídlaVečeřeVegetarián…