(Rozvoz v Praze, Brně a dalších městech Středočeského a Jihomoravského kraje)
Salát z červeného zelí s granátovým jablkem a vlašskými ořechy
Připraveno za
access_time10 min
Náročnost
restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu
Kategorie
Saláty
Předkrmy
Večeře
Online nákup
Každý z nás po náročném dni ocení, když je večeře rychle hotová, čerstvá a svěží. Přesně to splňuje právě tento salát. Kombinace zelí, oříšků a semínek granátových jablek je zkrátka neodolatelná.
Suroviny na
porce
500 g
Červené zelí
1 ks
Červená cibule
5 lžic
Granátové jablko
160 g
Vlašské ořechy - jádra
1 ks
Citrón
3 lžíce
Olivový olej extra panenský
0.5 lžičky
Sůl
1
accessibility.recipes.cookingstep
Ve větší misce promíchejte nastrouhané červené zelí, najemno nakrájenou červenou cibuli, jadérka z granátového a vlašské ořechy.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Přidejte olivový olej, šťávu a kůru z citronu, osolte a vše důkladně promíchejte.
Suroviny
Suroviny na
porce
500 g
Červené zelí
1 ks
Červená cibule
5 lžic
Granátové jablko
160 g
Vlašské ořechy - jádra
1 ks
Citrón
3 lžíce
Olivový olej extra panenský
0.5 lžičky
Sůl
Příprava
1
accessibility.recipes.cookingstep
Ve větší misce promíchejte nastrouhané červené zelí, najemno nakrájenou červenou cibuli, jadérka z granátového a vlašské ořechy.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Přidejte olivový olej, šťávu a kůru z citronu, osolte a vše důkladně promíchejte.