Suroviny na remove add porce České máslo 84 % mléčného tuku1 ksCibule sladká600 gČervené zelí (sterilované)2 ksJablko1500 mlZeleninový vývar2 ksBobkový list2 stroužkyČesnek Zakysaná smetana Vlašské ořechy - jádra Čerstvé bylinkyPřipravit
1Cibuli nasekejte nahrubo a osmahněte dozlatova na másle v připraveném hrnci.2Přidejte sterilované červené zelí.3Poduste asi 10 minut a poté promíchejte.4Přisypejte jablko nakrájené na kostičky, zalijte vývarem a přidejte bobkové listy.5Přiveďte k varu a vařte 15 minut.6Bobkové listy vyndejte z polévky.7Polévku rozmixujte dohladka, osolte a opepřete. Poté přidejte prolisovaný česnek a dochuťte zakysanou smetanou.8Na závěr ozdobte trochou smetany, vlašskými ořechy opraženými nasucho na pánvi a bylinkami dle chuti.
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu „Zlatá“ květáková polévkaKategoriePolévkyVegetariánZeleninová jídla
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Asijské menu od MaruškyVEGKategorieVeganHlavní jídlaPolévky…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Batátovo-mrkvový krém s brynzouKategorieVegetariánPolévky
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Brokolicová polévka s modrým sýremKategoriePolévkyVečeřeVegetarián
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Brokolicový krémKategoriePolévkyVečeřeZeleninová jídla…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chřestová polévka vichyssoiseKategoriePolévkyZeleninová jídla
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chřestová sezóna je tady: Krémová polévka s bylinkovými krutonyKategoriePolévky
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Domácí kuřecí vývarKategoriePolévkyVečeřeRecepty z masa
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fazolovo-květákový krémKategoriePolévky
access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Francouzská cibulačkaKategoriePolévkyPředkrmyZeleninová jídla