Růžičkovou kapustu doporučuje 10 z 10 milovníků zeleniny! Je bohatá na živiny, obsahuje vitamín C a také vlákninu. Její síla ovlivňuje zdraví a tělesnou kondici a navíc v kombinaci se semínky granátového jablka vás tato kombinace mile překvapí.
Suroviny na
porce
500 g
Růžičková kapusta
150 g
Kešu natural
150 g
Granátové jablko
150 g
Parmezán
1 ks
Citróny
1 lžíce
Extra panenský olivový olej
1 lžička
Mořská sůl jemná
Mlýnek pepř čtyř barev
1
accessibility.recipes.cookingstep
Přeceďte a nechte chvilku vychladnout.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Pak je překrojte na poloviny, zakapejte olivovým olejem a citronovou šťávou.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Přisypejte kešu, semínka granátového jablka a nahrubo nastrouhaný parmezán.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Vše promíchejte a dochuťte pepřem podle libosti.
Suroviny
Suroviny na
porce
500 g
Růžičková kapusta
150 g
Kešu natural
150 g
Granátové jablko
150 g
Parmezán
1 ks
Citróny
1 lžíce
Extra panenský olivový olej
1 lžička
Mořská sůl jemná
Mlýnek pepř čtyř barev
Příprava
1
accessibility.recipes.cookingstep
Přeceďte a nechte chvilku vychladnout.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Pak je překrojte na poloviny, zakapejte olivovým olejem a citronovou šťávou.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Přisypejte kešu, semínka granátového jablka a nahrubo nastrouhaný parmezán.