Suroviny na remove add porce500 gRůžičková kapusta150 gKešu natural150 gGranátové jablko150 gParmezán1 ksCitróny1 lžíceExtra panenský olivový olej1 lžičkaMořská sůl jemná Mlýnek pepř čtyř barevPřipravit
1Přeceďte a nechte chvilku vychladnout.2Pak je překrojte na poloviny, zakapejte olivovým olejem a citronovou šťávou.3Přisypejte kešu, semínka granátového jablka a nahrubo nastrouhaný parmezán.4Vše promíchejte a dochuťte pepřem podle libosti.
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Barevný řecký salát s fetou a cizrnouKategorieSalátyVegetarián
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bohatý salát z červeného zelí s jablky a pekanovými ořechyKategorieSalátySvačinyVečeře…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový salát s kopremKategorieHlavní jídlaPřílohyZeleninová jídla…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový salát s vajíčky naměkkoKategorieSalátyVegetariánBezlepkové
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Buddha bowl s falafelemKategorieHlavní jídlaSalátyZeleninová jídla…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bulgur salát s kuřecím prsemKategorieHlavní jídlaRecepty z masaSaláty
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Caesar salát s jogurtovou zálivkouKategorieSaláty
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cizrnový salátKategorieSalátyVegetariánZeleninová jídla…
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cizrnový salát s kuřetemKategorieHlavní jídlaSalátyRecepty z masa
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cobb salátKategorieHlavní jídlaVečeřeSaláty