Suroviny na remove add porce800 gTelecí kýta Sůl Hladká mouka3 ksČerstvá BIO vejce 6 ks M40 mlČerstvé plnotučné mléko 3,5% tuku Strouhanka Řepkový olej50 gČeské máslo 84 % mléčného tukuPřipravit
1Telecí maso očistěte a důkladně naklepejte.2Telecí řízky osolte a obalte v klasickém trojobalu (hladká mouka, vejce s mlékem, strouhanka).3V pánvi rozpalte olej s máslem a řízky na něm z obou stran usmažte dozlatova.
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Amur v ořechovo-bylinkové krustě s česnekovými bramboramiKategorieHlavní jídlaVečeřeSezónní recepty
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Asijské wrapy s arašídovou omáčkouKategorieHlavní jídlaVečeřeRecepty z masa
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Barevné zeleninové tacosKategorieHlavní jídlaPředkrmyVečeře…
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bohatý salát z červeného zelí s jablky a pekanovými ořechyKategorieSalátySvačinyVečeře…
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Boloňské špagety s červenou čočkouKategorieHlavní jídlaVečeřeRecepty z masa…
access_time75 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bourguignon z červené řepyKategorieHlavní jídlaVečeřeVegan
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová frittata s bazalkovým pestemKategorieVečeře
access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborové knedlíky plněné pečenou červenou řepou a tofuKategorieHlavní jídlaVečeřeVegetarián
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborové placky s povidlyKategorieHlavní jídlaVečeře
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový vege gulášKategorieHlavní jídlaVečeřeVegetarián…